Annons:

Sök

Annons:

MORGONDAGENS SM-FINALRETUR ÄR I FARA:

Morgondagens SM-finalretur mellan Lejonen och Dackarna i Gislaved är i fara på grund av e väderprognos som visar mycket regn. Foto: Ossian Mathiasson

MORGONDAGENS SM-FINALRETUR ÄR I FARA: "SER INTE BRA UT"

SM-finalreturen i speedway mellan Dackarna och Lejonen är i fara. Mycket regn är att vänta under tisdagskvällen. 
– Hade klockan varit 18.00 nu hade jag inte varit positiv, säger Lejonens lagledare Anders Fröjd. 

Annons:

Lejonen vann första SM-finalen mot Dackarna med 47–43 och har ett drömläge för att säkra klubbens tredje SM-guld i morgon. 

Lejonens lagledare Anders Fröjd berättar för vår tidning att finalreturen är i fara på grund av väderprognosen som visar mycket regn. 

– Väderprognosen säger ösregn. Det är ihållande regn mellan 17 och 23 i morgon. Det ser inte bra ut, säger Anders Fröjd och suckar.

"Då hade jag inte varit positiv"

Från och med klockan 18.00 i dag får Lejonen möjlighet att ställa in matchen om man ser att det inte är möjligt att genomföra matchen.

– Vi kommer göra en koll klockan 18.00. Anser vi att det är för mycket regn så ställer vi in och anser vi att prognosen är bra så kör vi. Vi har möjlighet att ställa in om inte prognosen blir bra, men vi kan inte spekulera innan klockan är 18. Förarnas båtar går inte förrän klockan 21-22 i kväll, säger Anders Fröjd och fortsätter:

– Ser man inget på sociala medier så är matchen på och skulle matchen ställas in går vi ut och skriver det. Just nu är matchen på. Hade klockan varit 18.00 nu hade jag inte varit positiv. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: