Annons:

Sök

Annons:

Janowskis passning efter stjärnmötet: ”Väldigt intressant”

Maciej Janowski firar den viktiga femettan i heat 13. Foto: Ossian Mathiasson

Janowskis passning efter stjärnmötet: ”Väldigt intressant”

Maciej Janowski var en av många dackeförare som visade klass i storsegern mot Vetlanda.
– Det var en väldigt viktig match för oss som vi verkligen ville och behövde vinna. Hela laget gjorde ett väldigt bra jobb, säger Maciej Janowski.

Annons:

Efter att en nyckelbensskada hållit Maciej Janowski borta i en månad börjar GP-stjärnan hitta formen igen. I kväll stod han för flera högklassiga styrningar när Dackarna utklassade Vetlanda.

– Det känns bättre och bättre. Efter en månads uppehåll behöver jag lite fler tävlingar i kroppen för att hitta känslan på cykeln och hitta rätt inställningar. Ibland blir det lite misstag, men i dag funkade det bra och jag känner mig glad, säger Maciej Janowski.

Visste att chansen fanns

Dackarna vann derbyt med 54-36 och lade därmed beslag även på bonuspoängen.

– Vetlanda är ett starkt lag och vi gjorde många misstag med inställningarna på deras hemmabana i torsdags. Vi visste att vi kunde vinna i kväll och att vi även kunde slåss om bonuspoängen. Det var tre väldigt viktiga poäng och hela laget gjorde ett bra jobb.

Maciej Janowski själv körde in elva poäng och var med och säkrade segern med en femetta tillsammans med Piotr Pawlicki i heat 13. Bartosz Zmarzlik gav sig ut på en ursinnig jakt på de båda dackeförarna, men lyckades inte passera någon av dem.

Vad säger du om heat 13?

– Vad ska jag säga... Det är väldigt intressant varje gång man möter ”Bartek” (Bartosz Zmarzlik), skrattar Maciej Janowski. Det kändes bra att vi kunde plocka hem det heatet, det gjorde att det blev lite enklare i de två sista heaten.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: