Annons:

Sök

Annons:

SNABBA RYCK NÄR HERRGÅRDEN BYGGER PADELBANOR

Fredensborgs Herrgård bygger två padelbanor på sin anläggning. Foto: Privat

SNABBA RYCK NÄR HERRGÅRDEN BYGGER PADELBANOR

Fredensborgs Herrgård i Storebro satsar och utökar sitt aktivitetsutbud med två padelbanor inför sommaren.
– Padelbanorna kommer vara klara inom två veckor så det är snabba ryck, säger Lena Ernberg, vd på Fredensborgs Herrgård.

Annons:

Fredensborgs Herrgård bygger två nya panorama-padelbanor bakom den befintliga grustennisbanan för att stärka upp sitt aktivitetsutbud för gäster som besöker boendeanläggningen.

– Vi satsar mer på att utöka vårt aktivitetsutbud. Vi vill inte konkurrera med någon annan aktör utan det är till för att våra gäster ska få en härlig aktivitet utan att lämna anläggningen. Med en tennisbana var det lite för tunt. Eftersom padel är så pass mycket mer populärt så föll valet på att bygga padelbanor för att det är så publikt och passar alla barnfamiljer som kommer hit i sommar, säger Lena Ernberg. 

Nytt aktivitetsområde

Padelbanorna läggs på en platå ner mot sjön och Lena Ernberg berättar att det kommer vara spelklart inom två veckor. Grustennisbanan ska i samma veva få ett ansiktslyft. 

– Det är målsättningen så det är därför det har varit så sjukt stressigt med att få det i hamn. Banorna kommer monteras under nästa vecka så det går snabbt tills det blir spelklart, säger hon och fortsätter: 

– Tanken är att det ska vara till för hotellets gäster och alla invånare i Vimmerby och Hultsfred är varmt välkomna så det kommer vara öppet för alla. Det ska bli ett nytt aktivitetsområde på anläggningen.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: