Annons:

Sök

Annons:

Grundsärskolans elever visar upp sina alster på Warmbadhuset

Eric, Eris och Ilaf är några av eleverna på grundsärskolan i Vimmerby visar upp sina alster på Warmbadhuset denna vecka. Foto: Ossian Mathiasson

Grundsärskolans elever visar upp sina alster på Warmbadhuset

Elever från grundsärskolan i Vimmerby visar under tre dagar upp konst på Warmbadhuset. 
– De tycker att det är så fantastiskt roligt att få visa vad de har gjort. De är stolta över sina saker, säger Åsa Jansson, lärare på grundsärskolan.

Annons:

Utställningsrummen på Warmbadhuset i Vimmerby fylls med alster från elever på grundsärskolan i Vimmerby från onsdag till fredag denna vecka. Väggarna pryds av teckningar, målningar och foton som eleverna har skapat i flera olika ämnen, till exempel bild, sy- och träslöjd och teknik. 

– Vi hade samma typ av utställning på Warmbadhuset 2017. Nu har det varit en pandemi och vi var sugna på att ställa ut igen. Det är så roligt för eleverna att få möjligheten att visa vad de har gjort. Alla 30 elever på grundsärskolan har varit inblandade, säger Åsa Jansson, lärare på grundsärskolan. 

Grundsärskolan har sparat material som eleverna har gjort under flera år. 

– Vi har samlat ihop saker som de får chansen att visa upp. De olika klasserna har fått turas om och eleverna är här en liten stund var och får visa vad de har gjort, säger Åsa Jansson. 

Utställningen är öppen för allmänheten onsdag till fredag under denna vecka.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: