Annons:

Sök

Annons:

GoIF studsade tillbaka – ”Ett av de fulaste målen jag gjort”

Rasmus Bexell nådde högst och blev matchvinnare för Gullringen. Foto: Arkivbild

GoIF studsade tillbaka – ”Ett av de fulaste målen jag gjort”

Efter debaclet i Tranås förra helgen var Gullringen tillbaka på vinnarspåret idag. Stensjön besegrades med 2-1 på hemmaplan.
– Vi struntade lite i hur det såg ut idag och vinner rättvist, säger spelande tränaren Ola Lindblom.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Det var just Lindblom som bröt dödläget i matchens 54:e minut. På en hörna plockade Lindblom ned bollen och kastade sedan iväg en tåfjutt.

– Det var ett av de fulaste målen jag har gjort, jag fick bollen för långt ifrån mig och drog på en tåfjutt, men det var skönt att se den gå in.

Kvittering från ingenstans

Gullringen var det klart bättre laget och skapade flest chanser.

– Det var inget skönspel, men det är vi som skapar. De har inte så mycket mer än målet. Bland annat har vi två frilägen från halva plan som vi bränner. Vi går in i duellerna och då smäller det rätt bra. De hade fyra gula efter första och då gör vi något bra.

Det blev dock ordentlig nerv i matchen. Med knappt 20 minuter kvar kvitterade Stensjön från ingenstans. Som tur var kom repliken direkt. Storväxte Rasmus Bexell nådde längst på ett långt inkast och fixade segermålet.

– Efter kvitteringen trodde jag ändå vi skulle hitta något. Det kändes som vi var på väg att göra 2-0 innan det så vi tuggade bara på.

Högerbacken Edvin Johansson och Martin Höglind gjorde stabila avtryck. Positivt också att Melker Johansson gjorde comeback och spelade tio minuter i slutskedet.

Tabellen finns här.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: