Annons:

Sök

Annons:

SMÅLAND: Sex-EM fick avbrytas – redan efter några dagar

De europeiska mästerskapen i sex utanför Jönköping fick avbrytas efter bara några dagar. Bilden är en genrebild. Foto: MostPhotos

SMÅLAND: Sex-EM fick avbrytas – redan efter några dagar

På en hemlig ort utanför Jönköping i Småland skulle de europeiska mästerskapen i sex avgöras under sex veckor. Redan efter två dagar avbröts arrangemanget.

Annons:

Det är "Sveriges strippkung" Dragan Bratic som ligger bakom arrangemanget i egenskap av ordförande i Svenska sexförbundet. Nyligen nekades föreningen medlemskap i Riksidrottsförbundet. 

Men ett europeiskt sexmästerskap blev det ändå och i förra veckan samlades 13 deltagare på en hemlig ort utanför Jönköping. Tanken var att de i sex veckor skulle tävla om titeln Europas mest förmögna älskare. 

Men mästerskapet i Småland gick inte alls som tänkt. En spansk deltagare har berättat för tidningen Elplural att evenemanget var mycket dåligt organiserat, att tekniken strulade och att domare uteblev.

– Det utvecklade sig till en skräckfilm, säger hon till tidningen.

Dragan Bratic, som drivit flera strippklubbar i Sverige, säger att mästerskapens hemsida utsatts för miljontals cyberattacker. Flera deltagare ska också ha brutit mot reglerna genom att dricka både alkohol och ta droger, vilket var helt förbjudet. Det skapade en ohållbar situation. 

– Det blev omöjligt att fortsätta och därför avbröt vi mästerskapet, säger Dragan Bratic enligt Expressen.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: