Annons:

Sök

Annons:

Flera verksamheter påverkades – så var det på ALV

Lena Möller är marknads- och försäljningschef på ALV. Foto: Pressbild

Flera verksamheter påverkades – så var det på ALV

Flera verksamheter påverkades förstås av strömavbrottet i Vimmerby på söndagen. Bland annat fick Ica Kvantum hålla stängt i ett par timmar och även Astrid Lindgrens Värld påverkades ordentligt.
– Vi fick stänga restaurangen Villa Linnéa, berättar Lena Möller, marknads- och försäljningschef.

Annons:

Det omfattande strömavbrottet i Vimmerby på söndagen slog ut stora delar av staden. Flera verksamheter påverkades förstås ordentligt av det som hände. Bland annat fick Ica Kvantum hålla stängt i ett par timmar kring lunchtid. 

Astrid Lindgrens Värld, som har cirka 1 200 besökare i dag, drabbades. 

– Det påverkade oss en hel del under den här timmen som var vi strömlöst. Det var ungefär en timme, men om man tittar på teatern så är det en fördel att vi har för vara att improvisera. Skådespelarna improviserade och kunde möta gästerna tills vi fick ström igen, berättar marknads- och försäljningschefen Lena Möller. 

På mat- och dryckessidan var det värre.

– Det här var precis vid lunchtimmen och vi fick stänga den nya restaurangen Villa Linnéa. Vi hänvisade till bageriet och pannkakan, men efter ett tag bröts det där också. Butikerna klarade sig dock bra med swish, säger Lena Möller. 

Gäster som precis kommit in i parken erbjöds pengarna tillbaka om de inte ville vara kvar. 

– Det här var en söndag, en sensommarhelg så det var ändå hanterbart. Det hade varit större skada om det skett mitt i juli. Vi har tur som har elektriker på plats, för det är alltid lite jobb med att starta upp och starta om. Det är lite efterjobb, men cirka en timme får vi nog vara glada över.

HÄR kan du läsa mer om strömavbrottet.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: