Annons:

Sök

Annons:

Snart dags för Thomas Ravelli i Fångarna på fortet

I år fyller det legendariska tävlingsprogrammet Fångarna på fortet 30 år. Det kommer att firas med en creddig skara kändisar som ska tävla emot varandra, inte minst Thomas Ravelli, och två andra svenska fotbollsikoner i Anders Svensson och Marcus Allbäck. Vilka av dem som kommer att sluta upp som segrare i programmet kan vi än så länge bara spekulera kring. Nästa säsong av Fångarna på fortet har premiär den 14:e augusti på TV4.

Annons:

I samarbete med tvmatchen.nu. 

Nu när fotbollssäsongen är igång för full hals och vi kikar på tablån med Allsvenskan matcher påminns vi om tiden då Thomas Ravelli, Anders Svensson och Marcus Allbäck dominerade på plan. En som mittfältsgeneral i IF Elfsborg, en annan som målspruta i Örgyte IS och Vimmerby-sonen med de säkraste händerna någon försvarare i IFK Göteborg fått äran att ha bakom sig. Snart ska de ställas inför tuffa utmaningar i Fångarna på fortet med Sveriges blickar än en gång på dem.

Ravelli pryder programmets jubileum

När Fångarna på fortet började sändas 1990 gjorde Thomas Ravelli sin andra säsong i Blåvitt. När programmet firar 30 år, är Thomas Ravelli 60 år gammal och en av de största fotbollsprofilerna Sverige haft. Inte bara fortsätter han att hålla sig aktuell, han är grädden på moset i en stjärnspäckad säsong.

Ja, det är stora namn som rest ut till Fort Boyard i södra Frankrike för att ta sig an alla dess utmaningar. Utöver fotbollstrion ser vi profiler som Lotta Engberg, Kalle Moraeus, Börje och Bianca Salming, Clara Henry och Magdalena Forsberg.

För Thomas Ravelli del blir det inte första gången han är med i ett stort sammanhang efter fotbollskarriären. Vi har bland annat sett honom som programledare för Stadskampen, och som deltagare i Mästarnas mästare där han slutade upp som vinnare 2014. Han har också varit med i flera FIFA-spel i truppen med legendarer bredvid jättar som Figo, Zinedine Zidane och Diego Maradona.

Nedan ser du premiärdatumen för de fem avsnitten som kommer att sändas i sommar och grupperna med samtliga deltagare:

Avsnitt 1 – 14 augusti

Kalle Moraeus, Alexandra Zazzi, Anders Svensson

Lotta Engberg, Marcus Allbäck, Vlad Reiser 

Avsnitt 2 – 21 augusti

Bianca Salming, Clara Henry, Kristina “Keyyo” Petrushina

Börje Salming, Annelie Pompe, Daniel Riley

Avsnitt 3 – 28 augusti

Anders Södergren, Ben Mitkus, Kadiatou Holm Keita

Ida Ingemarsdotter, Tobbe Blom, Peter Larsson

Avsnitt 4 – 4 september

Thomas Ravelli, Jasmine Takács, Micke Leijnegard

Magdalena Forsberg, Tobias Karlsson, Patrik Norqvist

Fångarna på fortet visas i traditionell ordning på TV4 med Gunde Svan och Agneta Sjödin som programledare.

I samarbete med tvmatchen.nu. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Gästskribent

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: