Annons:

Sök

Annons:

Då blir det premiär för Guldkant i Vimmerby – tidsbokningen öppnar i morgon

Guldkant öppnar sin restaurang i Vimmerby onsdagen den 30 mars. Foto: Pixabay

Då blir det premiär för Guldkant i Vimmerby – tidsbokningen öppnar i morgon

Guldkant senarelägger öppningen av sin nya restaurang i Vimmerby. Det nya öppningsdatumet är satt till onsdagen den 30 mars. 
– Vi vill att allting ska vara färdigt när vi öppnar, säger Vimmerbybördige delägaren Erik Hemmingsson. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Dagens Vimmerby har tidigare rapporterat om att Guldkant öppnar restaurang i Vimmerby till våren. Guldkant pratade initialt om att öppna runt Valborg och siktade därefter in sig på onsdagen den 23 mars. 

Nu meddelar Erik Hemmingsson att restaurangen öppnar en vecka senare, onsdagen den 30 mars. 

– Vi har tills i eftermiddag tänkt att vi ska öppna nästa vecka, men vi har insett att vi inte hinner färdigt eftersom det är för mycket kvar att göra, säger Erik Hemmingsson.

Vad är förklaringen till att öppningen sker en vecka senare än planerat?

– Vi var bland annat tvungna att såga upp köket för att få in pizzaugnen. Det måste vi bygga igen och det är 50 procent färdigt. Vi vill att allting ska vara färdigt när vi öppnar. Vi ser det som ett långsiktigt projekt så vi är inte i Vimmerby under en kort period. Guldkant har i maj funnits i Västervik i tio år och det vore fantastiskt att få säga att Guldkant i Vimmerby fyller tio år 2032.

Guldkant öppnar bordsbokningen för Vimmerbyrestaurangen i morgon (fredag) och kommer till att börja med ha öppet från onsdag till lördag kvällstid. 

– Vi kommer successivt ha öppet mer ju närmare sommarsäsongen vi kommer. Vi ska i inledningsskedet hitta vår plats i stan, ha tid för att sätta in personalen i rutinerna, utvärdera och göra det riktigt bra. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: