Annons:

Sök

Annons:

Nu har Felicia hittat rätt – flyttar in i butikslokal i centrala Vimmerby

Felicia Lundberg har hittat sin lokal i centrala Vimmerby. Foto: Pressbild

Nu har Felicia hittat rätt – flyttar in i butikslokal i centrala Vimmerby

Så sent som för en vecka sedan skrev vår tidning om att Felicia Lundberg letade efter en lokal till sin verksamhet. Nu flyttar hon in bredvid Fiore Floristdesign i centrala Vimmerby.
– Det känns jättekul, berättar hon på torsdagen.

Annons:

Nyligen hade Dagens Vimmerby ett reportage om Felicia Lundberg som efter många år på vift hittat hem till Vimmerby igen med både familj och eget företag. 

Då berättade hon att hon var på jakt efter en lokal och ganska direkt efter artikeln blev det klart. På sina sociala medier gick hon nämligen under torsdagen ut med att hon skulle öppna en studio i centrala Vimmerby.

Hon flyttar in sin verksamhet i lokalen intill Fiore Floristdesign i centrala Vimmerby. Det är JMC Affärsutveckling som tidigare hållit till där och som tidigare i veckan avslöjade på sociala medier att en ny hyresgäst skulle ta över. 

– Det blev helt klart i fredags efter att vi diskuterat en tid. Jag var och tittade på lokalerna för någon vecka sedan och kommer att hyra av JMC till att börja med, för de har en tid kvar på sitt hyreskontrakt, säger Felicia Lundberg när vi når henne. 

Hon är väldigt glad över att äntligen ha hittat rätt. 

– Jag har letat efter en lokal som känns rätt och som känns unik. Det här är ett fint äldre hus och en ljus lokal med mycket ljusinsläpp. Det känns jättekul och ska verkligen bli spännande. Det är alltid läskigt att nya kliv inom ens företag, men det ska bli roligt att kunna erbjuda kunderna något nytt. 

Då öppnar hon

Hon kommer inte ha den här "klassiska studiofotograferingen", säger hon. 

– Det blir inte körkort på drop in liksom, utan det blir tidsbokning och lite mysigt med soffa, säng och mycket textilier. Det ska vara en varm och ombonad känsla, som ett vardagsrum som jag sa sist. 

Exakt när hon kommer öppna är inte klart. Men nycklarna fick hon i dag. 

– Bröllopssäsongen sätter ju igång nu och jag åker till Stockholm i helgen. Jag kommer få jobba med att fixa lokalen lite pö om pö under sommaren, men i slutet av augusti – till skolstarten – är mitt mål. Blir det innan så är det en bonus. Själva studiodelen kan nog bli klar snabbare, men vi får se hur snabbt det kan gå. Jag har ganska mycket jobb nu, säger Felicia Lundberg.

HÄR kan du läsa vårt tidigare reportage med Felicia Lundberg.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: