Annons:

Sök

Annons:

Nu byter hon lokal i centrala Vimmerby:

Fotografen Felicia Lundberg byter lokal i centrala Vimmerby. Foto: Simon Henriksson

Nu byter hon lokal i centrala Vimmerby: "Så glad för detta"

Felicia Lundberg öppnade sin studio i centrala Vimmerby i höstas. Nu väljer hon att byta till en annan lokal.
– Jag är så glad för detta och tror att det blir bra, säger hon.

Annons:

Det var i oktober förra året som den egna företagaren Felicia Lundberg öppnade sin fotostudio i centrala Vimmerby. Hon tog då över JMC:s lokal bredvid Fiore på Storgatan. 

Men där blir hon inte särskilt långvarig. Under torsdagen släppte hon nyheten i sina egna sociala medier. Hon har sagt upp lokalen, stänger studion där – och flyttar den till en ny plats. 

– Jag har hyrt lokalen i andra hand för att testa på vad jag är ute efter. Jag har sett ett lite annat behov från min sida, säger Felicia Lundberg. 

Redan den 1 mars öppnar hon sin nya studio hos Checkat i Vimmerby. Checkat ligger över Skinpunks på Storgatan och det är inte många meter från hennes tidigare studio.

– Nu kan jag hyra in mig någonstans där det redan finns kollegor. Här finns det trägolv, kakelugn och lite annat fint som jag gärna vill ha. 

Saknat att ha kollegor

Felicia har tillbringat en till två dagar i studion varje vecka.

– Nu kommer jag till ett färdigt koncept. Det har varit lite ensamt, men framför allt jobbar jag hemifrån. Jag fotograferar ju i studion, men det har nog sett ganska tomt ut. Jag har inte varit där varje dag och då är det bättre att någon annan får ta den lokalen. 

Hon har också saknat kollegor.

– Det ska bli kul att komma in hos Checkat. Det är ett väldigt trevligt gäng och då kan man ta en kaffe tillsammans. Det blir skillnad och det går också att få den sociala biten då.

Mer flexibel

I och med att hon hyr ett rum får hon också möjligheten att vara mer flexibel.

– Det blir kort uppsägningstid och det är skönt på att sikt att kunna vara mer flexibel. Jag är så glad för detta och tror att det blir bra.

Du har renoverat en del i lokalen. Hur känner du för det nu?

– Jag har egentligen bara målat en vägg och satt upp lite gardiner. Mycket av inredningen kommer jag också kunna flytta med till den nya studion, så jag byter mest plats egentligen. 

Hur har det gått annars sedan du öppnade studion?

– Det har gått bra och tagits emot väl, tycker jag. Fortfarande fotograferar jag mer utomhus än i studio och det är mitt huvudsakliga fokus. Men det är kul att kunna erbjuda ett komplement till det. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: