Annons:

Sök

Annons:

  • Nu öppnar hon sin nya studio i Vimmerby:

    Felicia Lundberg har nu öppnat sin nya studio i Vimmerby. Foto: Simon Henriksson

  • Nu öppnar hon sin nya studio i Vimmerby:

    Felicia visar glatt upp sitt studiorum, dit man kan komma för att bli fotograferad.

  • Nu öppnar hon sin nya studio i Vimmerby:

Nu öppnar hon sin nya studio i Vimmerby: "Bara fått hejarop"

I somras fick hon nycklarna. Nu öppnar Felicia Lundberg sin nya fotostudio i centrala Vimmerby.
– Det ska bli jättekul, säger hon.

Annons:

I somras stod det klart att Felicia Lundberg var på jakt efter en lokal till sitt företag. I juni blev det klart att hon skulle flytta in med sin studio i lokalen intill Fiore Floristdesign i Vimmerby.

Den senaste tiden har JMC Affärsutveckling hållit till där, men i juni fick Felicia nycklarna och började planera för att öppna studion. Den här veckan har hon sin första fotografering i sin nya lokal.

– Jag har ganska mycket jobb under somrarna, där jag framför allt fotar bröllop, så då har det blivit så att jag gått hit och fixat när jag haft tid. Nu är studiorummet helt färdigt och jag känner mig hyfsat färdig med allt, så nu är det bara att börja fota, säger Felicia Lundberg. 

Vad känner du för att ta det här steget?

– Jag har drivit företaget i fem och ett halvt år, men aldrig fotat i studio direkt tidigare. Nu fick jag en möjlighet att hyra den här lokalen i andra hand till nästa sommar. Det blir som en provperiod för mig och att det inte var något längre kontrakt gjorde att jag vågade. Annars är det ofta ganska långa kontrakt och då är det svårt att våga satsa. 

Premiärfotografering på fredag

Nu på fredag gör hon sin första fotografering i lokalen.

– Det blir inte den här klassiska studion man kanske tänker på, utan det ska mer kännas som ett vardagsrum med naturliga toner. Jag tänker att folk kommer förstå vad jag försöker förmedla när jag har börjat fotografera här.

Felicia kommer fortfarande att göra en hel del hembesök trots sin nya lokal.

– Jag åker ju runt rätt mycket till andra städer och fotar bröllop över hela Sverige. Är det någon nyfödd i Växjö, så kommer jag ju åka dit. Men det kommer finnas en möjlighet att styra in en del hit och det är kul med en plats att mötas på. Jag kan också välja att sitta här istället för att sitta hemma och jobba med lite arbete också.

Flera planer inför julen

Hon har flera planer inför hösten och vintern. 

– Jag tänker mig öppna upp för julfotografering och kanske något evenemang. Det är svårt när man inte har en fysisk plats och det kommer bli mycket lättare framöver. Annars är det planerad fotografering och jag kör bara med tidsbokning. Jag vänder mig främst till nyfödda och barn upp till ett år gamla här i studion. Sedan går det att ta sig ut för att fota lite vid exempelvis kyrkbacken eller Källängsparken också.

Har det blivit som du tänkte dig?

– Ja, det tycker jag. Det känns spännande med själva fotorummet och det är väldigt ljust där. Jag ska tänka att jag är hemma hos en kund och göra precis så som jag brukar göra. Det kommer funka på samma sätt här tänker jag.

Vad har du mötts av för reaktioner?

– Positiva! Det är många som tycker det är kul att något händer och att den här lokalen blir lite mer levande än att det bara är kontor. Jag har bara fått positiva hejarop.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: