Annons:

Sök

Annons:

Nu öppnar man sitt kontor här – hon blir kontorschef

Ulrica Wall blir kontorschef för Fyrklövern, som under måndagen öppnade sitt kontor i Vimmerby. Foto: Pressbild

Nu öppnar man sitt kontor här – hon blir kontorschef

I slutet av augusti stod det klart att Fyrklövern ekonomi och juridik AB skulle öppna ett helt nytt kontor i Vimmerby. Nu har kontoret öppnat och det är officiellt vem som blir ny kontorschef.

Annons:

Den 9 oktober öppnar Fyrklövern sitt nya kontor i Vimmerby. Det är Fyrklöverns elfte kontor över landet och det allra första i Småland.

Nu är det också officiellt att Ulrica Wall blir kontorschef här.

– Det är med glädje vi genomför vår expansion här och den följer helt Fyrklöverns plan att fortsätta växa och det i Småland, berättar Ulrica Wall, kontorschef i Vimmerby.

Kontoret startar upp med åtta ekonomer, men målet inom en tvåårsperiod är att utöka gruppen till att bestå av tio personer.

"Det är en stark grupp med bred kompetens som kan hjälpa kunderna på bästa sätt. Fyrklövern hjälper människor att starta och driva företag", skriver Fyrklövern i ett pressmeddelande.

– Flera av våra kunder är verksamma inom jord och skog, men inte alla. Oavsett bransch hjälper vi företagaren med det vi kan bäst. Förutom vår lokala kompetens har vi jurist- och skatteexpertis på de andra Fyrklöverkontoren. Dessa kollegor kommer också att besöka oss på plats för kundmöten, säger Ulrica Wall.

Arbetat i både Linköping och Vimmerby

Genom åren har Ulrica Wall arbetat med ekonomi i flera olika branscher i både Linköping och Vimmerby. Efter flytten tillbaka Vimmerby har hon arbetat inom byråverksamhet. 

"Ulrica värnar om medarbetarnas bästa och sätter stor vikt vid trivsel på jobbet och balans i arbetslivet", skriver Fyrklövern.

– Vårt engagemang för människan bakom företaget börjar med att våra medarbetare trivs på jobbet, säger Ulrica Wall.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: