Annons:

Sök

Annons:

Företaget växer ytterligare i Vimmerby – utökar med två till

Ulrica Wall, till vänster, är kontorschef på Fyrklövern som nu siktar på att utöka ytterligare i Vimmerby. Foto: Ossian Mathiasson

Företaget växer ytterligare i Vimmerby – utökar med två till

Det var i oktober 2023 som Fyrklövern öppnade i Vimmerby. Från start var man åtta och nu söker man ytterligare två medarbetare.
– Vi söker nya medarbetare för att kunna tillgodose de behov som våra kunder har, säger kontorschefen Ulrica Wall. 

Annons:

Fyrklövern ekonomi och juridik AB öppnade sitt elfte kontor i Sverige och det allra första i Småland när man etablerade sig i Vimmerby för snart ett år sedan. 

Strax före jul flyttade man in i sina nya lokaler på Sevedegatan i Vimmerby. Från start var man åtta medarbetare och i september blev man nio anställda.

Nu vill man växa ytterligare här. 

– Vi söker efter två nya medarbetare för att kunna tillgodose de behov som våra kunder har. Vårt första mål har varit tio personer de första två åren och vi har haft bra inflöde på kundsidan. Därför är det dags att ta nästa steg mot det målet, säger kontorschefen Ulrica Wall. 

Vad är förklaringen till att det gått så bra?

– Vi vill vara en riktigt bra samarbetspartner för de som driver bolag och enskild firma och vi vill finnas till hands och vara ett bollplank för frågorna som dyker upp. Vi är tacksamma för de kunder som söker sig till oss. 

Haft skogspub

Det Fyrklövern nu söker är en konsult som jobbar med löpande uppgifter och en som jobbar med bokslut samt skatterådgivning. 

– Våra kunder har sin verksamhet i olika typer av branscher. Dels är det jord och skog förstås, men vi har även hälften i övriga branscher. 

När hoppas du att ni har de här två klara?

– Det beror alldeles på vem man hittar och hur det passar med startdatum. Vi vill att det ska vara klart i god till vår högsäsong under våren. Vi är förstås tacksamma för en ännu snabbare rekrytering än så. 

Vad säger du annars om ert första år här i Vimmerby?

– Vi hade en skogspub här tillsammans med flera aktörer på Brygghuset nyligen. Där ser man att det finns en efterfrågan att komma tillsammans i grupp och prata om sådana saker. Vi har kunnat möta den kundstock vi har och tänker att vi ska hitta på något nytt för övriga kunder i övrig bransch. Det är viktigt för oss att ta hand om kunderna vi har nu och för att kunna utöka är det viktigt med rätt personalstyrka. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: