Annons:

Sök

Annons:

Magdalena Andersson är ny produktionschef på BoKlok. Foto: Pressbild

Magdalena är ny produktionschef på BoKlok: "Spännande uppdrag"

Hon har jobbat på BoKlok i tolv år. Nu blir Magdalena Andersson permanent produktionschef på fabriken i Gullringen.
– Det jag ser fram emot mest i min nya roll är faktiskt att få möjlighet att vara delaktig på ett annat plan, att verkligen få möjlighet att driva och påverka utvecklingen av vår verksamhet här i Gullringen, säger hon.

Annons:

BoKlok ser internrekryteringar som en styrka och möjlighet att kunna lyfta och stärka medarbetarna i deras utveckling. Att också behålla kunskap inom företaget lyfter BoKlok fram som viktigt. 

Nu blir Magdalena Andersson, som jobbat på BoKloks fabrik i tolv år, permanent produktionschef. Hon har varit tillförordnad produktionschef sedan oktober 2019. 

– Magdalena är en tydlig och uppskattad ledare, både av medarbetare, kollegor och chefer. Jag har stora förhoppningar om hennes fortsatta arbete och tror verkligen att hon kommer bidra positivt till den utveckling som vår fabrik nu står inför, säger Robert Gurbin, fabrikschef för BoKlok i Gullringen, i ett pressmeddelande.

Magdalena Andersson har tolv års erfarenhet från produktionslinjen i BoKloks fabrik. Hon har gått från yrkesarbetare till lagledare och sedan flödesledare. BoKlok skriver att det innebär att hon har en djup kunskap om industriell produktion av bostäder och är väl införstådd med BoKloks koncept och de hem som byggs. 

– Det jag ser fram emot mest i min nya roll är faktiskt att få möjlighet att vara delaktig på ett annat plan, att verkligen få möjlighet att driva och påverka utvecklingen av vår verksamhet här i Gullringen, säger hon i pressmeddelandet.

"Spännande uppdrag"

Magdalena har i grunden en examen inom fysisk träning och har under sina år på BoKlok också fått möjligheten att gå ledarskapsutbildning inom ramarna för Skanska. Parallellt med sitt arbete har hon också haft förtroendeuppdrag som skyddsombud på arbetsplatsen.

– Att vara produktionschef är ett väldigt spännande uppdrag, samtidigt som det är en utmaning – framförallt i dagsläget med den omfattande utbyggnad som sker av fabriken samtidigt som den dagliga verksamheten måste fortsätta utan avbrott, säger Magdalena Andersson.

Magdalena Andersson ser utmaningar som en möjlighet att utvecklas i både stort och smått och att också växa både som person och medarbetare av det.

– Att bidra till någon annans utveckling är det jag känner mig mest motiverad av, och tycker är det roligaste inom mitt arbete. Att arbeta tillsammans som ett lag är viktigt, och mitt arbetsmotto är faktiskt att allt går att lösa tillsammans.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: