Annons:

Sök

Annons:

SE OCH HÖR LOKALA PROFILEN TA ÖVER ALLSÅNGSSCENEN

Vimmerbybon Fredrik Thalin, van allsångsledare, briljerade på allsångens scen på Liseberg i måndags kväll. Foto: Privat

SE OCH HÖR LOKALA PROFILEN TA ÖVER ALLSÅNGSSCENEN

Fredrik Thalin är världsberömd i hela Vimmerby med omgivningar. Nu har han tagit ett steg till i karriären – som Lottas ersättare som allsångsledare på Liseberg. Se och hör klippet från i måndags kväll när Thalin greppar mikrofonen och får Lotta Engberg på knä.

Annons:

Att Fredrik Thalin gillar allsång vet vi ju sedan tidigare – inte minst i egenskap av allsångsledare i Storebro på somrarna. I måndags tog han det dock en nivå till.

Du kanske har sett på sociala medier hur en semesterklädd Fredrik Thalin kliver upp på scenen under Lotta på Liseberg, greppar mikrofonen, sjunger en bit och avslutar med en oförglömlig moon walk som programledaren Lotta Engberg verkade älska. Filmen har blivit viral, och du kan även se den här nedan.

Drogs upp på scenen av Lotta

Men hur hänger det hela ihop? Hur kommer det sig att Fredrik Thalin helt plötsligt stod där bredvid Lotta med mikrofonen i handen?

– I en reklampaus hade de en form av introtävling. Orkestern spelade inledningen på en låt, och när man visste vad det var för låt skulle man ställa sig upp. Och det gjorde jag, berättar Fredrik.

– Jag tänkte inte så mycket på det och räknade ju inte med att kliva upp på scenen, men Lotta drog upp mig och då tänkte jag bara; äh fasen, jag kör på!

Kameror och massor av folk – det slog dig inte att hålla igen?

– Nej, jag funkar inte riktigt så, utan det blir tvärtom. Jag går verkligen i gång, vilket kanske både kan vara bra och dåligt.

Hur blev reaktionerna på plats?

– Det blev faktiskt stort jubel och Lotta frågade om jag jobbar som sångare, haha.

Hade du räknat med så här stor uppståndelse när du la upp klippet på dina sociala medier?

– Nej, verkligen inte. Jag la upp det för skojs skull och så att de närmaste skulle kunna se det, men det har dragit i väg rejält både i visningar och kommentarer. Folk har frågat när det kommer på tv, men det var ju bara en kortis under reklamavbrottet. Det är nog lika bra att det inte visas där.

När tar du över efter Lotta som allsångsledare?

– Jag väntar med spänning på telefonsamtalet, men jag är redo inför nästa sommar. Det hänger ju i och för sig lite på hur det blir i Storebro, säger Fredrik Thalin och skrattar.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: