Annons:

Sök

Annons:

Karlo Goranci var självklart besviken efter att Gullringen släppt in 1–1 i 90:e minuten mot Aneby SK. Foto: Ossian Mathiasson

Gullringens segersvit sprack – tappade segern sent: "Deras första avslut på mål"

Det var guld och gröna skogar efter storsegern mot Djursdala SK. I dag snuvades Gullringens GoIF på två poäng då Aneby SK kvitterade strax före slutsignalen. 
– Det känns som två förlorade poäng, säger Karlo Goranci. 

Annons:

Gullringen har varit i bra slag på sistone och såg länge ut att bärga tre poäng i dagens bortamatch mot Aneby. Ibrahim Doumbia gav gulsvart ledningen med 1–0 i 68:e minuten och Aneby skapade inte särskilt många chanser. 

– Vi hade tre bra lägen som vi kan göra mål på i första halvlek, men vi hittar inte målet. Vårt 1–0-mål var välförtjänt då vi var det bättre laget, säger Karlo Goranci. 

"Deras första avslut på mål"

Då, i den 90:e minuten, kvitterade Aneby till 1–1 och satt stopp för Gullringens segersvit som stannade vid fyra raka segrar. 

– De gjorde mål det sista som hände i matchen. Det var deras första avslut på mål och de hade dessförinnan inte skapat någonting. Det är effektivitet från deras sida och vi är självklart oerhört besvikna för att vi förlorar två poäng, säger Karlo Goranci och fortsätter:

– Jag kände aldrig oro för att de skulle göra mål, sedan kom dråpslaget. De spelar bra, men är tafatta från mitten och framåt. Det är det bästa laget vi har mött men inte ett lag som vi ska tappa poäng mot. 

Gullringen tappar därmed viktiga poäng i toppen av division 4 då Tranås FF står på maximala 21 poäng efter sju matcher. Gullringen är trea på 14 poäng. 

Hur ser du på att ni tappar segern i matchens slutskede?

– Det är det sura, ibland tar man hellre en förlust så man vet hur man förlorar. Det här känns värre än en förlust. Det var deras första avslut på mål så det är svårt att släppa det. 

Ingen spelare stack ut i Gullringen. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: