Annons:

Sök

Annons:

Lokala lagets premiärmatch skjuts upp:

Marcus Oskarsson Johansson och hans Gullringens GoIF skjuter upp sin premiärmatch i division 4. Foto: Ossian Mathiasson

Lokala lagets premiärmatch skjuts upp: "Lite för tajt med tid"

Gullringens GoIF:s premiärmatch mot Aneby SK i division 4 skjuts upp och spelas vid ett senare tillfälle. 

Annons:

Den senaste tidens vinterväder har ställt till det för de lokala fotbollslagen som inte har kunnat kliva ut och vare sig träna eller spela matcher på naturgräs. Seriepremiärerna står för dörren och Gullringens GoIF:s tilltänkta premiär mot Aneby SK nästa helg blir inte av.

– Jag har pratat med Aneby i dag och vi har bestämt oss för att skjuta upp den. Vi ska titta på nytt datum och får se vad vi kommer fram till. Det blir med största sannolikhet en veckomatch, säger Patrik Wärnehall i Gullringens GoIF. 

Matchen skulle ha spelats på Gullemon men planen är inte speldugligt skick.

– Det var tio centimeter snö på planen i helgen och det har väl försvunnit en hel del i veckan, men det tar inte så mycket på dagarna i och med att det är så kallt om nätterna. Nu ska det bli bättre väder nästa vecka men det är lite för tajt med tid i och med att planen ska torka upp. Vi föredrar också att spela på vår hemmaplan, det är därför vi skjuter upp premiären. Aneby är fullt införstådda med det också, säger Patrik Wärnehall. 

Gullringen möter Grebo i en träningsmatch på konstgräset i Kisa på långfredagen och letar efter träningsmotstånd till nästa helg. Premiären blir istället borta mot Ölmstads IS lördagen den 22 april. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: