Annons:

Sök

Annons:

Osannolik målfest på Gullemon - nu kliver tränaren av

Patrik Wärnehall kliver av som tränare för Gullringen.

Osannolik målfest på Gullemon - nu kliver tränaren av

Gullringens GoIF avslutade säsongen med en smått osannolik 7-5-seger hemma mot Höreda. Efter matchen deklarerade Patrik Wärnehall att han kliver av uppdraget som tränare.

– Tanken är att jag slutar som tränare och återgår till min tidigare roll i herrsektionen, säger Patrik Wärnehall.

Annons:

Förra säsongen var Patrik Wärnehall något av en nödlösning vid sidan av Karlo Goranci. I år blev det en fortsättning som tränare tillsammans med Ola Lindblom.

– Ola ville ha med mig om han skulle hoppa på det. Tanken var väl bara att det skulle bli ett år för min del och nu är tanken att jag återgår till min tidigare roll. Det kan vara positivt att få in något utifrån eller någon som inte varit med på ett tag, säger Patrik Wärnehall.

Han hoppas däremot att Ola Lindblom ska köra vidare.

– Vi vill ha kvar Ola och jobbar på den biten.

Stark vändning

Gullringen avslutade alltså säsongen med att 7-5-besegra Höreda hemma på Gullemon.

– Det kan rinna iväg när det är en match som är betydelselös för båda lagen. Höreda tog ledningen med 2-0 efter två väldigt fina anfall när vi inte var riktigt vakna. Sen visade vi bra moral att vända 1-3 till 4-3 i paus, säger Patrik Wärnehall.

I den andra halvleken gick hemmalaget fram tll en 7-3-ledning innan gästerna tröstmålade två gånger om.

Hyllar ungdomarna

Segern innebär att gulsvart blev trea i serien bakom ettan Vista och tvåan Tranås.

– Det spelar inte så stor roll om man är trea eller fyra, men vi får väl en medalj nu i alla fall och det kan ju vara kul för de unga killarna.

Vad säger du om säsongen som helhet?

– Vi var med och kämpade om de översta platserna, men sen dog det lite efter matcherna mot Tranås och Vista. I höst har vi haft mycket problem med skador och sjukdomar. Många unga killar har fått kliva fram och gjort det jättebra. Jag tänker inte minst på Edvin Johansson, som är född 2006, han har verkligen börjat ta för sig, säger Patrik Wärnehall.

Gullringens målskyttar mot Höreda: Rasmus Bexell (3), Simon Henriksson, Albin Gustafsson, Linus Hillström och Olle Eriksson.

Tabellen finns att se HÄR.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: