Annons:

Sök

Annons:

FBSK besegrade Överum efter Klases sena avgörande

Rasmus Klase förde Frödinge/Brantestad till tre poäng i mötet med Överums IK. Foto: FBSK

FBSK besegrade Överum efter Klases sena avgörande

Matchen var på väg att sluta 0–0. I det definitiva slutskedet prickade Rasmus Klase in segermålet för Frödinge/Brantestad SK mot Överums IK. 
– Vårt mål kom som en överraskning då de tryckte på de sista 15-20 minuterna, säger FBSK-tränaren Johan Bengtsson. 

Annons:

Division 6-mötet mellan Frödinge/Brantestad och Överum bestod av mycket kampsituationer på en svårbemästrad b-plan i Frödinge. Publiken bjöds på ett mål som prickades in av FBSK i 90:e minuten.

Tage Falk slog en djupledsboll till Rasmus Klase som blev fri och rullade in segermålet. 

– Det kändes som en typisk 0–0-match. Vi började väldigt bra de första tio minuterna och hade bra tryck med många chanser. Sedan blev det mycket kamp, smällar och långbollar på en plan som inte är så bra. Överum hade börjat trycka på sista kvarten och blev tyngre och tyngre, då kom vårt mål som en överraskning. När de tryckte på var jag nöjd om vi fick ett kryss och nu får vi vara jättenöjda med segern, säger Johan Bengtsson, huvudtränare i FBSK.

"Mycket bättre sett över hela matchen"

Överums tränare Martin Rosén var besviken efter nederlaget på Lundavallen. 

– Vi är mycket bättre sett över hela matchen. Vi försöker spela fotboll på en bedrövlig plan där det studsar och far. Deras enda idé är att slå långt och det vi faller på är att vi inte sätter våra chanser. De får in ett mål när vi slår ett felpass och är på väg framåt med laget. Jag är nöjd med insatsen trots förlusten. Det kommer gå bra för oss i år om vi fortsätter att spela som vi gör, säger Martin Rosén. 

Målvakten Robert Nilsson, Jacob Fridell och Johan Carlsson var bäst i FBSK. Överum hade sina främsta aktörer i Tommy Danielsson, William Westerholm och Adrian Stark. 

HÄR hittar du tabellen. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: