Annons:

Sök

Annons:

Uppgifter om ny huvudtränare till Storebro dementeras

Anton Palmér dementerar att han ska bli ny tränare för Storebro IF. Foto: Arkivbild

Uppgifter om ny huvudtränare till Storebro dementeras

Tränarduon Peter Magnusson och Torbjörn Allvin tackade för sig efter att Storebro IF upplevt en mycket jobbig säsong i division 5. De senaste dagarna har vår tidning mottagit ett stort antal uppgifter om att Gullringens forward Anton Palmér ska bli ny huvudtränare för division 6-laget. 

Annons:

Anton Palmér har ett förflutet i Storebro IF, men valde inför den gångna säsongen att gå till Gullringens GoIF. I division 4-laget blev det inte ett enda framträdande för honom på grund av skador.

Enligt flera av varandra oberoende uppgiftslämnare ska Anton Palmér träna Storebro IF kommande säsong. Uppgifter som huvudpersonen själv slår hål på. 

– Min kommentar är att det inte är aktuellt i dagsläget. Jag vet att föreningen jobbar på bra alternativ, men att jag skulle bli ny huvudtränare är uppgifter jag dementerar, säger Palmér. 

Däremot har han lovat att hjälpa föreningen i höst och vinter.

– Jag brinner för föreningen och har lovat att hjälpa till med att hålla i några träningar under hösten. Det ska även "Tobbe" Pettersson göra, men det är inte mer än så. Föreningen har bett oss att hålla i träningarna bara helt enkelt. 

Innebär det att du kommer spela där nästa år?

– Nej. Jag vet fortfarande inte var jag ska spela. 

Eva Kindstrand Ströberg är ordförande i Storebro IF och tanken är att hon inom kort också ska bli sammankallande i fotbollssektionen. Hon dementerar också att Anton Palmér är ny huvudtränare.

– Vi jobbar på lite olika spår, men ingenting är klart, säger hon.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: