Annons:

Sök

Annons:

Södra Vi vände 0-2 mot Örbäcken – han avgjorde

Niklas Gunnarsson och Hugo Karlsson gjorde målen för Södra Vi. Foto: Pressbild

Södra Vi vände 0-2 mot Örbäcken – han avgjorde

Örbäcken inledde piggt mot Södra Vi och ledde med 2-0 efter en halvtimme. I andra hittade de blåvita nya krafter och på stopptid avgjorde Niklas Gunnarsson med sitt 3-2-mål.

Annons:

Örbäcken spelade fin fotboll inledningsvis och gick fram till 2-0 efter mål av Gustav Kägu och Noak Bhiladvala. Tio minuter före paus reducerade Niklas Gunnarsson på frispark och i andra halvlek kom Södra Vi ut ed en annan energi. Hugo Karlsson kvitterade med kvarten kvar och Niklas Gunnarsson skötte avgörandet i slutminuterna.

– Örbäcken var en positiv överraskning och blev en bra genomkörare för oss. Det är moralhöjande att komma tillbaka efter 0-2, men vi är lite för långa i laget första 30 och har lite sämre kommunikation. Sedan jämnar vi ut spelet i slutet av första och vår kondition på slutet ger utslag på matchen, säger Peter Magnusson i SVIF.

"Hade chanser för fler mål"

Mergim Guraziu är tränare för Örbäcken:

– Det var en bra match, första 30 var jättebra. Sedan reducerade de på frispark och det blev en jämnare match i andra. Vi hade chanser för fler mål, men bollen ville inte in. 

Khaibar Shokran och Jonas Karlsson på mittfältet i SVIF plussas tillsammans med Niklas Gunnarsson och Hannes Stefansson. I Örbäcken gjorde samtliga bra ifrån sig.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: