Annons:

Sök

Annons:

KLART: KOMINA LÄMNAR VIF – HÄR ÄR NYA KLUBBEN

Amel Komina lämnar Vimmerby IF och går till IK Sleipner. Foto: Ossian Mathiasson

KLART: KOMINA LÄMNAR VIF – HÄR ÄR NYA KLUBBEN

Amel Kominas tid i Vimmerby IF är över. Nu kan vår tidning berätta att han har kommit överens med en övergång till Norrköpingslaget IK Sleipner. 
– Han blir Sleipner-spelare på lördag, då skriver han på för oss, säger sportchefen Mikael Celion.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Efter Vimmerby IF:s degradering till division 4 lyckades de komma muntligt överens med Amel Komina om en fortsättning.

Både Åtvidabergs FF och IK Sleipner har varit på jakt efter den skicklige mittfältaren den senaste tiden och Kominas flytt är nu ett faktum. Nästa säsong tillhör han Sleipner i division 3.

– Han blir klar på lördag. Han får sin lägenhet på lördag. Vi är överens och allt är ordnat och har löst sig. Det är bara hans underskrift som saknas. Det är skönt att vi får honom till vår start på säsongen, säger Mikael Celion.

Hur har dialogen varit med VIF?

– Vi hade en dialog med David Lindgren under dagen och det var inget konstigt. Han stod inte under avtal, de hade bara diskuterat muntligt men inget var påskrivet. Det var inget som vi behövde lösa, säger Mikael Celion. 

På lördag flyttar Komina till Norrköping och han kommer då få tillgång till sin nya lägenhet och skriva under kontraktet för spel i Sleipner. 

– Släpkärran är bokad. Vi ska åka och vända och visa anläggningen och omklädningsrummet och var han ska bo. Han är supertaggad och känner att det ska bli roligt. Vi är bekväma med att han kommer till oss och tror att det blir jättebra.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: