Annons:

Sök

Annons:

Olämpligt uttalande under lokal match – klubben agerar: ”Var förbannad”

En spelare i Hultsfreds FK uttryckte sig olämpligt till spelare i Frödinge/Brantestad SK i helgen. Foto: Pixabay

Olämpligt uttalande under lokal match – klubben agerar: ”Var förbannad”

Efter helgens Toyota Cup-match mellan Hultsfreds FK och Frödinge/Brantestad har det inte bara pratats om fotboll. En HFK-spelare sa något helt olämpligt till FBSK-laget. 
– Jag hade uppe det i omklädningsrummet och var riktigt förbannad men jag har inte fått något erkännande av någon spelare, säger Krister Borgh, huvudtränare i Hultsfred. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Hultsfreds FK får denna säsong börja om i division 5 och har fått en lysande start på försäsongen med 6–1 i träningsmatchen mot Hjorted/Totebo och 2–0 i Toyota Cup-premiären mot Frödinge/Brantestad. 

Men eftersnacket efter helgens cupseger har inte enbart handlat om fotboll för division 5-gänget. 

Efter slutsignalen fick Krister Borgh, huvudtränare i HFK, information från FBSK-tränaren Senad Berisha om att någon av HFK-spelarna hade uttryckt sig olämpligt till spelare i FBSK. 

– Jag fick reda på det genom Senad (Berisha, tränare i FBSK) när vi hade tackat för matchen. Jag hade uppe det i omklädningsrummet och var riktigt förbannad men jag har inte fått något erkännande av någon spelare, säger Krister Borgh och fortsätter: 

– Jag hade det uppe på måndagsträningen också men det är ingen som erkänner eller har hört något så jag vet faktiskt inte.

"Inte acceptabelt"

Det är givetvis något som HFK hanterar i gruppen, enligt Krister Borgh. 

– Vi har det på vår agenda i klubben så det är inga konstigheter, säger Borgh.

Hur jobbar ni vidare med det?

– Jag hoppas att det kommer några från utskottet på kvällens (läs gårdagens) träning och tar upp det. Jag kommer ta upp det före träningen. Det är inte acceptabelt. Det sa jag till spelarna efter matchen, det får inte ske. Det finns styrdokument i föreningen för hur vi ska bete oss i olika situationer. 

Blev det stökigt någon gång?

– Nej, det var en lugn match. Jag blev förvånad när Senad sa till mig om att han hade hört det av sina spelare när vi var på väg av planen.

Senad Berisha, huvudtränare i FBSK, vill inte ge några kommentarer kring händelsen men han hoppas att HFK-ledningen tar upp det med sina spelare. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: