Sent avgörande när Vimmerby tog viktig seger

Markus Ahl gjorde Vimmerbys avgörande 2-1-mål mot Ölmstad. Foto: Ossian Mathiasson

Vimmerby IF hänger på i toppstriden. Men det satt hårt åt mot bottenlaget Ölmstad. VIF avgjorde matchen sista kvarten och vann med 3-1 (0-0).

Efter en mållös första halvlek öppnade Joakim Storm målskyttet efter cirka tio minuter i den andra halvleken. Repliken från Ölmstad kom med 20 minuter kvar att spela och då var VIF illa ute.

Lagets rutinerade herrar visade dock vägen med varsitt mål. Först satte Markus Ahl avgörande 2-1 med kvarten kvar och i slutminuterna fyllde Rickard Thuresson på med 3-1.

I och med segern har VIF fortsatt tre poäng upp till Myresjö/Vetlanda på andraplatsen. Kommentarer från matchen kommer senare.