Annons:

Sök

Annons:

Gullringens P05-lag gjorde det igen: ”Fantastisk bedrift”

Gullringens P05-lag har vunnit serien för tredje året i rad. Foto: Privat

Gullringens P05-lag gjorde det igen: ”Fantastisk bedrift”

Gullringens GoIF:s P05-lag har svarat för en ny imponerande säsong och säkrade tidigare i veckan den tredje raka seriesegern. 

Annons:

Gullringen gjorde vad som krävdes i sista omgången av P05 nordöstra och vann med betryggande 9–1 i kommunderbyt mot Södra Vi IF.

Det betydde att det framgångsrika laget tog hem seriesegern för tredje året i rad efter att ha gått igenom serien obesegrade med fem segrar och två kryss. Efter att ha säkrat plockades skumpan och guldhattarna fram.  

”En fantastisk bedrift och vi ledare är så jäkla stolta över dem. Matchen mot Södra Vi vann vi med klara 9–1 så det var inget snack om att vi är klart värda detta”, skriver ledaren Tom Lynbech i ett uttalande på klubbens hemsida. 

Tre spelare gjorde två mål

Gullringens målskyttar i derbyt var Melker Johansson 2, Kim Klasson 2, Wiggo Lampa 2, Isak Nilsson, Leo Borg och Herman Lynbech. Södra Vi:s mål gjorde Hannes Stefansson.

Här är spelarna som bärgade tredje raka seriesegern: Linus Palmér Hård, David Sjölund, Felix Johansson, Edvin Johansson, Herman Lynbech, Axel Ewing, Melker Johansson, Wiggo Lampa, Kim Klasson, Enzo Shah, Elias Gustafsson, Maximus Lampa, Isak Nilsson och Leo Borg. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: