Annons:

Sök

Annons:

Efter skadan – nu ansluter Asllani till Blågult

Nu ansluter Kosovare Asllani till landslaget på Malta. Foto: Arkivbild

Efter skadan – nu ansluter Asllani till Blågult

Kosovare Asllani drog på sig en hjärnskakning i början av februari. Men nu är hon på väg att bli återhämtad och ansluter till landslaget på Malta. 

Annons:

Det svenska landslaget är på Malta och förbereder sig för två landskamper mot Malta och Österrike. Vimmerbydottern och Real Madrid-stjärnan Kosovare Asllani har saknats på lägret.

Anledningen är den hjärnskakning hon drog på sig i samma match som hon gjorde hattrick i på fyra minuter för Real Madrid.

Men nu har Asllani fått klartecken att ansluta sig till landslaget. 

– Det medicinska teamet i Madrid bedömer att Kosovare har kommit så långt i sin rehabilitering av hjärnskakningen att hon nu har möjligheten att ansluta till vårt läger för att genomföra de sista kvarstående stegen i hjärntrappan och stegra den fysiska träningen hos oss, säger landslagsläkaren Houman Ebrahimi i ett uttalande till svenska medier på Malta.

Matcherna mot Österrike och Malta spelas den 19 respektive 23 februari. Men matchen mot Österrike kommer inte Asllani att spela. 

"Kosovare tränar individuellt och fortsätter sin fysiska stegring efter hjärnskakningen. Det innebär att Asllani inte kommer delta i morgondagens match mot Österrike utan fortsätter stegringen mot tisdagens match mot Malta", säger landslagsläkaren Mats Börjesson i ett pressmeddelande.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: