Annons:

Sök

Annons:

Levin föll mot moderklubben:

Eddie Levin, forward i Kallinge/Ronneby, förlorade kvällens match mot moderklubben Vimmerby Hockey. Foto: Ossian Mathiasson

Levin föll mot moderklubben: "Minst lika bra som Vimmerby"

Vimmerby Hockey-produkten Eddie Levin, numera i Kallinge/Ronneby, fick lämna den tidigare hemmahallen som förlorare. 
– Hade någon på förhand sagt att vi skulle åka upp hit och ta en poäng så hade vi varit nöjda, säger Eddie Levin. 

Annons:

Vimmerbykillen och forwarden Eddie Levin är nu inne på sin andra säsong med Kallinge/Ronneby i Hockeyettan. På onsdagskvällen kom Eddie Levin tillbaka till hemstaden Vimmerby med sitt KRIF men han åkte tillbaka som en förlorare efter att hans lag förlorat med 2–3 efter förlängningsspel.

– Det är självklart kul att spela hemma i Vimmerby. Nu hade vi större chans att vinna än vad vi hade förra året och nu var det publik på läktaren, vilket gjorde det roligare att komma hit, säger Eddie Levin. 

"Minst lika bra som Vimmerby"

Pelle Ström gjorde VH:s 2–1 halvvägs in i tredje perioden och såg ut att bli matchhjälte. När klockan stod på 56.34 sköt KRIF-veteranen Sebastian Magnusson 2–2 och tog matchen till förlängning där Lucas Jidenius vispade in segermålet från nära håll. 

– Nöjda ska vi inte vara med en poäng, men hade någon på förhand sagt att vi skulle åka upp hit och ta en poäng så hade vi varit nöjda. Vi tycker inte att vi spelar tillräckligt bra men krigar till oss en poäng. Vi är inte nöjda med prestationen. Vi spelade lite väl försiktigt och har respekt för att komma upp hit och möta ett bra Vimmerby, men så ska det inte vara. Vi är minst lika bra som Vimmerby, säger Eddie Levin och fortsätter:

– Vi kände väl att vi hade lite mer att förlora i tredje perioden och blev rädda för att släppa in 2–1-pucken. Det slocknade väl lite när det blev 2–1 men ”Basse” (Sebastian Magnusson) gick in och gjorde 2–1, då fick vi upp hoppet igen. 

"Helt okej"

Han tycker att moderklubben Vimmerby har ett starkt lag sett över alla positioner. 

– Mörrum har kanske lite mer spets men är inte lika jämna som Vimmerby. Vimmerby har fyra bra kedjor och är stabila bakåt och tunga att möta. Vimmerby är ett av de bästa lagen vi mött så här långt. 

Vad säger du om din egen insats?

– Den är godkänd får jag väl säga, jag hade väl hoppats på lite mer offensiva raider men helt okej. 

Två andra VH-bekantingar, nämligen Martin Pärna och Jonas Nyman, spelar i KRIF denna säsong.

– Två skickliga spelare. De har precis som laget inte riktigt fått utdelning framåt, vilket är synd. När det väl lossnar så tror jag att det blir ketchupeffekt för dem.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: