Annons:

Sök

Annons:

Ny förlust för Virserum – drog på sig flera matchstraff

Virserum har det riktigt jobbigt för tillfället. Foto: Stefan Härnström

Ny förlust för Virserum – drog på sig flera matchstraff

Virserum har varit en pålitlig vinstmaskin under de senaste säsongerna. Nu hackar spelet ordentligt. Ikväll kom tredje förlusten på fyra senaste: 5-2 borta mot Rydaholm (2-1, 1-0, 2-1). Laget drog även på sig två matchstraff.

Annons:

VSGF är inne i en riktigt svår period och radar upp förluster. Idag blev det ett klart nederlag borta mot Rydaholm – detta trots att Joel Stridell gav de blåklädda en drömstart med 1-0 efter 01.13. Rydaholm vände till 2-1 och gjorde sedan 3-1 i upptakten av andra.

I slutet av perioden drog lagets främste spelare Jordan Fogarty på sig ett matchstraff efter ett slagsmål. Inte ens en minut senare fick Shuan Lymer först en tvåa för slashing och därefter matchstraff för olämpligt uppträdande. Lymer kommer bli avstängd, oklart hur länge. 

I början av tredje drog Virserum på sig två nya tvåminutare – men mirakulöst nog stängde man igen i boxplayspelet utan baklängesmål. Jerermy Mcneil gav hopp med sin 3-2-reducering med sex minuter kvar – men Rydaholm gjorde båda 4-2 och 5-2 under matchens slutfas.  

Vår tidning har sökt tränaren Wictor Holmberg, men via sms meddelar han att han är fast i ett möte. Såhär skriver han om insatsen: 

"Vi gör en dålig match i 60 min, alldeles för mycket utvisningar, känns som om vi inte kommer upp i nivå och försöker med massa enmansshower och skit. Vi måste förstå att vi måste jobba hårt för varenda poäng. Alla kan bättre än såhär."

Poängen i VSGF: Joel Stridell 1+0, Jeremy Mcneil 1+0, Thomas Mansbridge 0+1, Olle Engqvist 0+1.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: