Annons:

Sök

Annons:

VSGF HELT UTRÄKNAT I KVALET MOT TVÅAN

Pierre Gustavssons Virserum var chanslöst även mot Göteborgs IK. Foto: Stefan Härnström

VSGF HELT UTRÄKNAT I KVALET MOT TVÅAN

Virserums SGF är chanslöst i sin kvalgrupp mot division två. Idag kom tredje raka förlusten – och det blev återigen stora siffror. Göteborgs IK vann med 7-0 (3-0, 1-0, 3-0).

Annons:

Virserum skrällde rejält när man tog sig till kvalserien, men väl där räcker man inte alls till. På tre matcher har laget nu 1-22 i målskillnad och något avancemang blir det såklart inte.

Göteborg var, som resultatet vittnar om, flera klasser bättre ikväll. Hemmalaget vann skotten med 40-20 och hade 3-0 efter 13 minuter. Därefter lyckades VSGF täppa till defensiven, men i sista rann det iväg till 7-0.

– Det var tungt. Jag tycker inte vi är där mentalt överhuvudtaget. Det har vi inte varit mot varken Skillingaryd eller idag mot Göteborg. Hade vi spelat som vanligt kunde vi ha vunnit den här matchen, men vi kommer inte upp i någon nivå. Det är svårt att säga vad det beror på. Det är en inställningsfråga bara, säger Pierre Gustavsson som var irriterad över insatsen: 

– Klart man är besviken, det är aldrig kul att förlora även om vi möter bra lag nu. Men det är vi med när alla gör sitt jobb, men det gör vi inte just nu.

Hur ser du på avslutningen?

– Nu är det tre matcher kvar och förhoppningsvis kommer det se annorlunda ut. Vi vet vad som krävs och vill visa att vi är ett bra lag.

Max Fridh i målet gjorde en fin insats trots många insläppta. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: