Annons:

Sök

Annons:

En dröm går i uppfyllelse för Josefsson - får kontrakt med IKO

Oscar Josefsson får stanna kvar i IK Oskarshamn. Foto: Linus Johansson

En dröm går i uppfyllelse för Josefsson - får kontrakt med IKO

Den tidigare Vimmerbyspelaren Oscar Josefsson har visat framfötterna under sin tryout med allsvenska IK Oskarshamn. Nyss kom beskedet att han får ett permanent kontrakt.
– Det är absolut en dröm som går i uppfyllelse, säger Oscar Josefsson till klubbens hemsida.

Annons:

Som tryout-spelare har Oscar Josefsson fått bra med speltid i IK Oskarshamn så här långt.

– Jag tycker att det har gått riktigt bra hittills.  Jag vill inte jinxa något, men jag har en bra känsla. Jag ger allt och så får jag se hur långt det räcker, har Oscar Josefsson sagt i en tidigare intervju med DV.

"Övertygat oss"

Josefsson hade ett tryout-kontrakt till på söndag. Men i dag kom beskedet att han har klarat provet och belönas med ett permanent kontrakt med moderklubben.

– Det är absolut en dröm som går i uppfyllelse det här, att få spela i HockeyAllsvenskan med moderklubben. Skithäftigt. Nu är det bara till att kriga vidare, visa framfötterna och fortsätta utvecklas. Jag kommer kriga varje dag för att bli bättre och hjälpa laget, säger Oscar Josefsson till IKO:s hemsida.

Sportchefen Per Kenttä:

– Oscar har verkligen övertygat oss om att han ska ha en plats i det här laget och vi är väldigt nöjda med vad han har presterat hittills. Det känns jätteroligt att få behålla honom också, att få in ytterligare en egen produkt i laget permanent.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: