Annons:

Sök

Annons:

VH:s helgmatch imponerade inte på ligachefen:

Hockeyettans ligachef Jens Israelsson var på besök i Vimmerby ishall i helgen och såg Vimmerbys match mot HC Dalen. Foto: Pressbild

VH:s helgmatch imponerade inte på ligachefen: "Ingen kioskvältare"

Vimmerby Hockey besegrade HC Dalen på straffar i lördags. Det gjorde de inför ögonen på Hockeyettans ligachef Jens Israelsson.
– Det var ingen kioskvältare, säger han om toppmötet i Allettan södra han fick bevittna i Vimmerby ishall.

Annons:

Jens Israelssons gångna helg spenderades i Vimmerby. Han jobbar som ligachef för Hockeyettan och besöker många klubbar för att stifta bekantskap med dem. 

– Jag fick en inbjudan om att komma ner till Vimmerby och kika lite. Får man en inbjudan vill man gärna ställa upp. Jag har inte varit i Vimmerby sedan jag tillträdde den här rollen och jag har inte varit här sedan jag själv var aktiv spelare. Det var kul att komma tillbaka, se miljön och träffa alla människor runt klubben. Det var ett vanligt klubbbesök för att se hur arrangemanget funkar i Vimmerby, hur det ser ut där och om det är några skillnader, säger Jens Israelsson.

"Spelet behöver snäppas upp"

Han var i kontakt med VH:s ordförande Anita Westerback och kanslist Thea Björkén inför sitt besök och strålade samman med Camilla Freedeke från Kalmar HC.

– Hon valdes in i Hockeyettans styrelse på årsmötet i juni och kort därpå flyttades Kalmar upp i Hockeyallsvenskan. Det gjorde att hon inte var med i vår styrelse särskilt länge, säger Israelsson.

Han var Hockeyettans enda representant i Vimmerby och fick se Vimmerby tappa 3–0 till 3–3 och ta hand om bonuspoängen på straffar.

– Det var ingen kioskvältare. Man kan säga att det är två topplag i Allettan och deras placeringar är försvarbara, men det var inget skönspel. Spelet behöver snäppas upp om det ska bli långa säsonger för de två lagen.

På kvällen träffade ligachefen representanter från klubben och företagare som har engagemang i i klubben.

– Jag hade en ganska lång sittning med Sylvegård (Hampus, huvudtränare). Jag har ingen direkt relation med honom, utan det är väl mer hans pappa (Patrik) som jag har spelat med och haft samarbeten med under tiden i Malmö.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: