Annons:

Sök

Annons:

Allsvensk Vimmerbyson tillbaka i VH

Vimmerby Hockey får en fin förstärkning under grundseriens slutskede. Egna produkten och ytterforwarden Markus Modigs (född 92) återvänder till klubben på lån. Lånet gäller under två matcher, till att börja med.

Annons:

Markus Modigs kommer närmast från allsvenska Almtuna, där han efter en stark försäsong aspirerade på en ordinarie plats.
Men strax före seriestarten ådrog han sig en överkroppsskada, som har hållit honom borta från spel sedan dess. Efter en längre och noggrann rehabilitering fick Modigs nyligen läkarnas klartecken för att gå för fullt i spel och match igen.

"Får två i ett"

För Vimmerby Hockeys del är Markus Modigs återkomst välkommen, ur fler aspekter.
– Vi får två i ett här kan man säga. Markus Modigs är både Vimmerbyprodukt och en skicklig spelare. Markus är ruskigt spelsugen efter en lång spelfrånvaro och det kommer säkert visa sig framöver. Vi är glada att han vill göra sin comeback i moderklubben, och tacksamma mot Almtuna som lånar ut honom, säger Vimmerby Hockeys rekryteringsansvarige Daniel Stolt i ett pressmeddelande.
– I ett läge där vi letar förstärkningar till truppen är det här också ett synnerligen välkommet tillskott, som ger oss bredd och spets, fortsätter Stolt.
Markus Modigs spelade senast för Vimmerby Hockey mellan 2012-2014 och bokfördes för 70 poäng på 72 matcher.
Modigs är aktuell för spel från och lördagens hemmamatch mot IF Troja/Ljungby.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: