Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
VH BEKRÄFTAR: MODIGS KLAR FÖR MODERKLUBBEN

Markus Modigs har skrivit på för Vimmerby Hockey. Foto: Linus Johansson

VH BEKRÄFTAR: MODIGS KLAR FÖR MODERKLUBBEN

I går kunde Dagens Vimmerby avslöja att Markus Modigs var klar för Vimmerby Hockey. Nu bekräftar VH att affären med den tidigare Almtuna-spelaren är i hamn. – Det känns väldigt bra. Det ser ut som att jag kommer få en roll på ett sätt som jag gillar att spela hockey på. Jag ser fram emot det här, säger Markus Modigs i ett pressmeddelande.

Annons:

2013/14 var senaste gången Modigs spelade en hel säsong i VH, och han tycker att den miljö han kommer tillbaka till har utvecklats. Han har under de senaste två säsongerna tillhört allsvenska Almtuna, och slutförde den senaste säsongen med 29 matcher i Hockeyallsvenskan. Markus Modigs har gjort 69 poäng på 71 a-lagsmatcher för Vimmerby Hockey.

– Måste säga att jag tycker att klubben blivit proffsigare på flera plan. Det kanske inte händer saker varje dag, men det tas hela tiden små steg mot att bli bättre. Det känns inte som att det är tomma ord längre, utan det finns grund bakom att man vill framåt, säger Markus Modigs.

– Jag tycker också att den trupp som växer fram känns väldigt intressant. Den är mer byggd på karaktärer med spelare som kan ta olika roller. Jag träffade flera av dem under helgens träningshelg och jag tycker att det känns väldigt bra, fortsätter han.

"Klubben gör helt rätt"

Med sina 24 år kommer Markus att tillhöra en av de äldsta och mest erfarna spelarna i laget.
– Det blir annorlunda för mig, eftersom jag nästan alltid tillhört de yngsta. Det blir en ung trupp, men jag tycker att klubben gör helt rätt som satsar på killar som vill framåt. Det blir också en chans för mig att ta nästa kliv i en roll som en av lagets ledare, säger Markus Modigs.

I Vimmerby Hockey är sportchefen Daniel Stolt mycket nöjd med truppens senaste påskrift.
– En drömvärvning för oss. Markus är en spelare som vi velat haft tillbaka länge. Han vet vad klubben står för och vet vad vi förväntar oss av honom. Han kommer definitivt bli en av våra viktigaste spelare, både som spelare och ledare i laget, säger Daniel Stolt.

Fakta

Vimmerby Hockey 16/17:
Klara nyforvärv:
Thim Skog (b) Boro/Vetlanda, Mattias Magnusson (mv) HV 71 J20, Hampus Berg (b) Haninge Anchors, David Stenbacka (fw) Tyringe SoSS, Viktor Kokman (mv) Borlänge HF, Razmuz Waxin Engback (fw) Vallentuna BK, Oskar Carlsson (c) Södertälje SK, Viktor Hällegard (b) Huddinge IK och Dennis Fröland (b) Varberg Vipers, Karl Johansson (b), Petter Runesson (b) och Kristoffer Backman (f) från Ostersunds IK, Markus Modigs (fw) Almtuna IS.

Klara forlängningar: Hampus Harlestam (c), Jesper Kokkonen (fw), Anton Carlsson (fw), Oscar Josefsson (fw), Mattias Wigley (c), Robin Kokkonen (f), Pelle Ström (b).

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: