Annons:

Sök

Annons:

Chockbeskedet: VH-spelare tar timeout

På lördag spelar Vimmerby Hockey seriepremiär. Men de gör det utan den egna produkten Jim Nordh, som tar timeout på obestämd tid. – Jag känner att orken inte finns där, säger Nordh till Dagens Vimmerby

Annons:

Vimmerby Hockey förlorar en av få spelare som är fostrade i klubben. Åtminstone för en tid framöver. Jim Nordh har nämligen deklarerat att han tar timeout på obestämd tid. Sent på onsdagskvällen kommenterar han beslutet för Dagens Vimmerby.

– Just nu känner jag att orken inte finns där och då försvinner glädjen med hockeyn. Jag tänker ta ett litet break och sedan får vi se om suget och glädjen kommer tillbaka. Jag älskar fortfarande hockey, men måste känna mig lite för, kommenterar Jim Nordh chockbeslutet.

 Stolt förvånad

Daniel Stolt i VH:s sportgrupp är väldigt förvånad över beskedet.

– Det är väldigt tråkigt och oväntat att Jim tar timeout när han tränat på bra. Det är det jag kan kommentera nu, förklarar Daniel Stolt.

Hur förändras era tankar kring laget?

– Vi har inte hunnit reflektera över det ännu, men om vi tappar Jim skulle det givetvis vara oerhört tungt och då kan vi inte sitta med armarna i kors, utan då måste vi försöka hitta en bra spelare att ersätta honom med.

Hur snabbt behöver ni få in någon?

– Det viktiga är att det är rätt spelare och inte hur snabbt det går. Men jag vet också av erfarenhet att det kan gå väldigt fort.

Har du redan börjat sondera terrängen?

– Vi försöker hela tiden vara uppdaterade på marknaden vid skador och mindre vanliga situationer som denna för att vara förberedda på det. Så vi har rätt bra koll på vad som finns ledigt.

Har du redan kontaktat någon?

– Jag har nästan daglig kontakt med agenter oavsett om vi jagar spelare eller inte. Men visst, jag har kanske något eller några namn i huvudet just nu.

 Öppnar för snabb comeback

Men Jim Nordh, som även tog timeout förrförra säsongen, öppnar för en snabb comeback.

– Jag tror inte att det blir alltför länge, jag hoppas att denna vecka räcker.  

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: