Annons:

Sök

Annons:

Vi storsatsar på kåsan – så kommer vår bevakning se ut

Dagens Vimmerby storsatsar på kåsan. Foto: MostPhotos

Vi storsatsar på kåsan – så kommer vår bevakning se ut

Äntligen är den tillbaka. Novemberkåsan är i Vimmerby igen och Dagens Vimmerby storsatsar förstås. Ingen mindre än motorexperten Linus Johansson är tillbaka bakom tangenterna för att ge er läsare den bästa upplevelsen från tävlingen.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Det kommer mullra ordentligt i Vimmerbyskogarna det närmaste dygnet. Novemberkåsan är här igen och Linus Johansson, tillsammans med fotograf Stefan Härnström i första hand, kommer ge er allt – och lite till – från det populära eventet. 

– Jag har bevakat Novemberkåsan vid fyra tillfällen och det är verkligen något helt speciellt. Ett av mina häftigaste minnen som sportjournalist är från 2008, när Carl-Johan Bjerkert vann Kåsan hemma i Vimmerby. Den segerintervjun, som gjordes mitt i natten, mitt i glädjeruset, sticker verkligen ut, säger Linus Johansson.

Hur kommer du lägga upp bevakningen?

– Det blir givetvis stort fokus på hemmaförarnas framfart och toppstriden, där Albin Elowson och Niklas Persson väntas göra upp om segern. Vi kommer också att rapportera från festen i skogen, som kommer att vara något utöver det vanliga. Det blir en stor mängd artiklar och bilder som kommer att dyka upp på sajten under dagen, kvällen och natten. Allt detta kommer också att samlas i en live-rapportering tillsammans med andra spännande inlägg från tävlingen. I den rapporteringen har också läsarna möjlighet att skicka in kommentarer.

Du låter taggad?

– Absolut, det här ska bli riktigt roligt! Frågar du mig däremot vid söndag lunch är jag troligen lika trött på enduro som förarna är just då, haha.

Har du något tips? Mejla då, gärna med bild, till redaktion@dagensvimmerby.se.

HÄR kommer du hitta vår liveartikel, där vi liveuppdaterar hela kåsan.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: