Annons:

Sök

Annons:

Calle kommer hem till Vimmerby och berättar sin historia

På onsdag, 7 oktober, föreläser Vimmerby MS endurostjärna Calle Bjerkert på MX World Collection. Foto: Magnus Frodig, Calle Bjerkert Rally Raid Team

Calle kommer hem till Vimmerby och berättar sin historia

Vimmerby MS endurostjärna Calle Bjerkert har massor med erfarenheter att dela med sig av. På onsdag, 7 oktober, kan du lyssna på hans föreläsning ”Resan till Dakar” på MX World Collection i Vimmerby.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Redan när Calle Bjerkert var fem år föddes drömmen att lyckas inom motorsporten. När han var 15 år föddes drömmen om att vinna Novemberkåsan. Han har uppnått båda.

2008 vann Calle Novemberkåsan i hemmaskogarna runt Vimmerby. Utöver det har han vunnit Ränneslättsloppet i tre gånger, fått ta emot Fair Play Trophy, genomfört 15 Novemberkåsor, kommit tvåa i SM, tvåa i EM och blivit nordisk mästare i enduro – både individuellt och i lag.

Resan till Dakar

Under 2019 började Calle köra rally, men fortfarande på motorcykel så klart, och utökade träningen för att förverkliga sin dröm om Dakar 2020 i Saudi Arabien.

Om resan dit och upplevelserna där kommer Calle, som nu för tiden bor i Eksjö, hem till Vimmerby och berättar om. På onsdag kväll, 7 oktober, finns han nämligen på plats på MX World Collection och berättar sin historia. Namnet på föreläsningen är passande nog ”Resan till Dakar med Calle Bjerkert”.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: