Annons:

Sök

Annons:

Andersson Skill om kritiken:

Stefan Andersson Skill förklarar sitt beslut i det åttonde heatet. Foto: Arkivbild

Andersson Skill om kritiken: "Kör repris efter repris"

Stefan Andersson Skill har dömt sin första SM-final. Han fick kritik för hur han bedömde målgången i det åttonde heatet.
– Jag förstår frustrationen, men jag körde repris efter repris, säger han.

Annons:

Speedwayprofilen Stefan Andersson Skill har gått och blivit domare. Han fick döma sin första SM-final i rivalmötet mellan Dackarna och Västervik.

Gästernas lagledare Morgan Andersson var kritisk mot domslutet i det åttonde heatet. Efter en lång videogranskning bedömde Andersson Skill att Rasmus Jensen var före Bartosz Smektala över mållinjen. 

– Målgången är tokfel. Smektala är före. Jag har fått bilder på det, men det är inte där vi förlorar matchen, uttryckte sig Morgan Andersson efteråt.

Stefan Andersson Skill fick bilder av Morgan Andersson under tävlingen. 

– Ja, han skickade det redan under tävlingen. Han har en stillbild på det och det har inte jag. Jag kör repris efter repris. Om han har en bild från tv:n, jag vet inte. Jag kan inte gå på det. Jag förstår hans frustration, men jag kan inte avgöra det efter att någon tagit en bild från tv:n, säger han och fortsätter:

– Det avgör inte matchen, men har jag gjort fel får jag stå för det. Jag bedömer situationen som jag gör där och då.

Vimmerbysonen trivdes annars väl i sin nya roll.

– Det är jättekul. Jag trodde inte att jag skulle få en SM-final så här fort. Man märker hur det steppas upp från semi till final bara. Man märker det på hur lagledarna försöker påverka, det blir verkligen en nivå till. Jag hoppas fortsätta och målet är GP på sikt. Jag tycker det är jättekul.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: