Annons:

Sök

Annons:

Nu bjuder de nya hallägarna in till padelinvigning – utlovar stora förändringar

Jonas Fors och Jens Virtanen har tagit över padelhallen i Storebro. På lördag blir det invigning. Foto: Montage

Nu bjuder de nya hallägarna in till padelinvigning – utlovar stora förändringar

I början av augusti kunde vår tidning avslöja att Jens Virtanen och Jonas Fors tar över padelanläggningen i Storebro. Hallen har varit stängd under september och nu väntar storslagen invigning.

Annons:

Padelanläggningen i Storebro öppnade runt påsk 2021. I augusti kunde vår tidning avslöja att det blir ett ägarbyte och det är Jens Virtanen och Jonas Fors som kommer driva hallen framöver. 

– Jag tycker det känns jättebra. Själv brinner jag ju för padel och har länge tyckt att det vore roligt att driva ett företag inom branschen. Jag har haft den drömmen i flera år, ända sedan de öppnade anläggningen i Vimmerby. Jag tittade runt lite efter lämpliga lokaler ett tag, men jag var inte sugen på att investera så mycket för att bygga nytt. Nu fick vi det här erbjudandet och nappade på det, berättade Jens Virtanen då. 

Den nya ägarduon inledde med att hålla stängt i ett par veckor. Nu på lördag är det dags för invigning och nyöppning av J Padelclub.

– Det känns bra. Vi ligger ganska bra i fas. Det är som det alltid är när man beställt grejer, något kommer i sista sekund och man undrar om man ska hinna få det eller inte. Men det känns som vi har läget under kontroll, säger Jonas Fors.

"Ett jäkla lyft"

Flera förändringar har skett i hallen under de senaste veckorna.

– Det känns riktigt bra och det kommer bli ett jäkla lyft. Vi har haft stängt i september eftersom vi har velat förändra ganska mycket.

Vad har ni gjort?

– Det får man komma och kika på. Det är ganska mycket som har hänt.

Det har med andra ord blivit många timmar för Jens och Jonas i padelhallen den senaste tiden.

– Det har varit alla kvällar efter jobbet. Då har det bara varit att åka dit, men vi brinner båda två för sporten och gör det med glädje. Vi är jättenöjda med det vi har gjort och åstadkommit, så det känns riktigt bra inför helgen. 

Invigs på lördag

Hallen invigs under lördagsförmiddagen och därefter startar en Americanoliga. Under lördagen spelar både herr och dam i A-klassen. Under söndagen spelar D-klassen och sedan fortsätter turneringsformen.

– Vi kör hellre det eftersom så många andra redan kör seriespel. Det gynnar ingen om det blir tio lag här, tio lag där och så vidare. Då är det bättre att vi har en Americanoliga. Vi vill inte se någon prestige mellan hallarna, utan det gynnar padelsporten mer om man samarbetar. Det är ett måste om padeln ska bli en sport som fotboll, tennis och sådär.

Det blir också en del andra inslag under själva invigningsdagen. 

– Vi hoppas att det kommer en del folk och kollar. Det blir en del prova på-grejer också. "Slå med Bob" är ett trevligt tillskott, men vem och vad det är håller vi hemligt. 

Hur verkar intresset vara?

– Vi har lagt ut lite på sociala medier kring vad som händer och det är positiva tongångar. Vi kommer hitta på en del andra event längre fram som kan komplettera det som sker i andra hallar.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: