Annons:

Sök

Annons:

  • Nu har Jens och Jonas invigt padelhallen i Storebro:

    Jonas Fors och Jens Virtanen öppnade sin padelanläggning på lördagen. Foto: Simon Henriksson

  • Nu har Jens och Jonas invigt padelhallen i Storebro:
  • Nu har Jens och Jonas invigt padelhallen i Storebro:
  • Nu har Jens och Jonas invigt padelhallen i Storebro:

Nu har Jens och Jonas invigt padelhallen i Storebro: "Känns superroligt"

Under lördagen var det invigning för J Padelclub i Storebro. Jens Virtanen och Jonas Fors har tagit över anläggningen och genomfört en hel del förändringar de senaste veckorna.
– Det blev över förväntan. Vi är väldigt nöjda med resultatet, säger Jonas Fors efter att ha klippt bandet.

Annons:

Efter övertagandet av padelhallen i Storebro har Jens Virtanen och Jonas Fors hållit anläggningen stängd i flera veckor. Under lördagen visade man upp varför för nyfikna padelälskare i trakten. 

Båda är nöjda med vad de åstadkommit under de här veckorna.

– Vi har verkligen fått vår prägel på det. Det känns mer hemma och är en varm känsla. Det känns verkligen jättebra, säger Jens Virtanen. 

En ny golvmatta har lagts över hela anläggningen, lyset har justerats både inne och ute och hela shopdelen är uppdaterad. En informationsskärm har satts upp och en fikadel har ordnats på övervåningen. Dessutom har man investerat i en ny bollmaskin. 

– Det känns verkligen jättebra. 

Vill få dit fler spelare

Nu hoppas de båda kunna utveckla anläggningen och få dit fler padelspelare.

– Jag kommer från fotbollsvärlden och är van vid att träna. I padel spelar man matcher – man tränar inte. Här spelar du kanske 30 matcher och tränar en gång. Just det vill vi på sikt ändra på. Vi vill även börja med ungdomssatsning och få till träning också. Vi vill göra padeln tillgänglig och att vem som helst kan komma hit för att spela, säger Jonas Fors.

– Vi vill att det ska vara skönt häng här och att det blir en mötesplats. Man ska kunna komma hit, chilla, kolla padel och kanske vara här efter skolan för att göra läxorna och hänga, säger Jens Virtanen.

Efter att invigningsbandet klippts kunde båda andas ut efter många timmars slit.

– Det är skönt att allt är på plats och vi är väldigt nöjda med resultatet. Det blev över förväntan och bättre än man hade kunnat förutspå, säger de nya hallägarna.

"Handlar om att vara engagerad"

Många padelhallar går just nu i graven och har svårt att klara sig ekonomiskt. Jens Virtanen och Jonas Fors har en klar idé om hur de två ska lyckas.

– Det handlar om att vara engagerad. Båda två brinner för sporten och vi kommer försöka fixa många event. Det ska hända saker hela tiden.

Under lördagen lanserades Americanoligan och både A-spelarna på herr- och damsidan gjorde upp. Sedan fortsätter turneringen under både söndagen och måndagen med andra klasser.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: