Annons:

Sök

Annons:

Hyllar personalen på sjukhuset – berättar om sina upplevelser

Nina Sjöstedt vill kalla personalen på gynavdelning 89 för änglar efter en genomförd operation. Det är inte hon på bilden. Foto: MostPhotos

Hyllar personalen på sjukhuset – berättar om sina upplevelser

Nina Sjöstedt är märkbart berörd och tacksam över hur fint bemött hon blev av personalen i samband med en operation på Västerviks sjukhus.
– Jag skulle vilja kalla dem änglar allihop, säger hon.

Annons:

Nina Sjöstedt är nyligen hemkommen till bostaden i Vimmerbytrakten efter en operation på gynavdelning 89. Hon har fått mycket tid att tänka och känner en tacksamhet över hur hon behandlats.

– Jag har opererats flertalet gånger tidigare, men då i Region Stockholm. Det går inte att jämföra, jag fick häpnadsväckande bra vård på sjukhuset i Väservik jämfört med allt jag varit med om genom andra operationer och öppenvård, säger hon.

”Kände mig värdefull”

Hon har svårt att sätta ord på vad hon känner, men gör ändå ett försök.

– Jag kände mig värdefull. De var alltid så försiktiga, mjuka och ville veta hur jag ville ha det. De visste att man är utlämnad och allt man varit med om.

Hon tystnar lite och tillägger:

– Florence Nightingale skulle varit stolt över dem.

Vill tacka dem alla

Nina Sjöstedt har funderat på hur hon ska kunna tacka dem, det är därför hon hörde av sig till Dagens Vimmerby/Västervik för att få in en Dagens ros.

– Att skicka ett julkort skulle inte göra dem rättvisa. Jag hoppas både alla berörda på operation, uppvaket och vårdavdelningen och deras chef läser det här. Jag skulle vilja kalla dem änglar. Att ha den upplevelsen bakom sig gör jättemycket i tillfrisknandet.

Att det dessutom är mitt i besparingstider får Nina Sjöstedt att känna en ännu större tacksamhet över att ha fått bra vård.

– Om de var stressade på grund av personalbrist så märktes det inte i deras sätt att vara, i stegen eller något annat.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagensvimmerby.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: