Annons:

Sök

Annons:

En av de drabbade: "Domen är en besvikelse"

Anita Karlsson och hennes man har varit i Norrköping för att bevittna rättegången varje gång den har varit tänkt att äga rum. Efter att domen fallit var de besvikna. – Det blev en väldigt snäll dom, säger hon.

Annons:

Det var fullt till sista plats i sal tre när huvudförhandlingen mot ex-prästen hölls tidigare i dag. Intresset var stort – flera medier var på plats och väldigt många målsäganden.

Många var besvikna efter att domen förkunnats. En av dem var Anita Karlsson från Ankarsrum.

– Lite besviken är jag. Jag hade gärna sett att han fått sitt inne ett tag, men nu blev han fri och lite böter på det. Skadeståndet med, men hur ska han kunna betala det?

Hon och hennes make var i alla fall glada över att de slipper fler resor till tingsrätten. 

– Det är skönt att vi inte behöver åka till Norrköping, men jag tycker att han skulle fått känna av det här. Det här blev mest blahablaha av det hela. 7 200 kronor är ju inte ens en resa till Nordkap. 

Är det en snäll dom?

– Det blev en snäll dom, men han kanske hade en bra försvarsadvokat? Så kändes det. Men jag är glad att jag fick se honom. Jag trodde att han skulle vara klarare i det han berättade. 

Anita Karlsson och hennes make betalade in nästan 13 000 kronor till ex-prästens bankkonto. Dessa pengar har de inte fått tillbaka. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: