Annons:

Sök

Annons:

Här är nästa evenemang på campingen:

Patric Engqvist och Marcus Alsér är med och arrangerar helgens evenemang på Vimmerby Camping. Foto: Pressbild

Här är nästa evenemang på campingen: "Nya tider kräver nya tankesätt"

Bilbingo-eventet på Vimmerby Camping blev en fullträff. Nu kommer Vimmerby Tillsammans med ett nytt evenemang på lördag. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Det är konceptet God kväll Vimmerby som nu blir God kväll Vimmerby Tillsammans på lördag. Arrangemanget drivs den här gången av Företagarna Vimmerby och Vimmerby kommuns utvecklingsavdelning. Vimmerby Camping och tre lokala restauranger är med som samarbetspartners.

Kvällen inleds med att kommunalrådet Jacob Käll intervjuas och fortsätter med musikquiz och mat från Stadshotellet, Kharma och Smak by Simon. Precis som på bilbingon stannar man kvar i sin bil hela kvällen och på så vis undviker man en folksamling och smittspridning. 

– Från kommunens sida är det ju helt självklart att jobba med detta. Man blir både glad och stolt över de engagemang som näringsliv, föreningsliv och våra medborgare visar nu när vår tillvaro är har mycket begränsningar, säger Patric Engqvist på utvecklingsavdelningen. 

"Nya tider kräver nya tankesätt"

Evenemanget kommer att kunna ta in maximalt 100 personbilar. Det som händer på scenen filmas och kommer att visas på storbild så att alla kan se vad som händer. Det kommer också att placeras ut högtalare över hela parkeringen.  

– Nya tider kräver nya tankesätt. Det gör bland annat att vi kommer att använda digitala tjänster för att publiken ska kunna ställa frågor till Jacob under intervjun. Även svaren i quizen kommer att ske via webben.” säger Marcus Alsér, ordförande i Företagarna Vimmerby.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: