Annons:

Sök

Annons:

TOPPCHEF I KOMMUNEN GÅR I PENSION

Thomas Svärd går i pension till sommaren. Foto: Simon Henriksson

TOPPCHEF I KOMMUNEN GÅR I PENSION

Toppchefen Thomas Svärd slutar som utvecklingschef. I sommar kommer han att gå i pension. 

Annons:

Thomas Svärd fyller 63 år i sommar och i samband med det – trots ett par år kvar till pension – väljer han att gå i förtid. Svärd går i pension den 31 augusti och slutar därmed som utvecklingschef för kommunen.

– Jag tycker att jag har gjort mitt och vill släppa fram någon annan förmåga som vill fortsätta att utveckla kommunen tillsammans med våra företagare och föreningar, säger utvecklingschef Thomas Svärd om beslutet i ett pressmeddelande.

Svärd började som utvecklingschef i februari 2018. Han har haft ansvar för näringslivsenheten, kultur- och fritidsenheten samt undomsverksamhet och folkhälsa. Mest förknippad är han förstås med arbetet kring etableringar på Krönsmon. 

– Det har varit en fantastisk resa att fått vara med och utveckla Vimmerby inom så viktiga områden tillsammans med alla medarbetare. Jag ser fram emot att fortsätta följa med på resan som engagerad, men pensionerad Vimmerbybo, säger Thomas Svärd.

"Stärkt dialogen"

Carolina Leijonram säger så här om att tappa sin utvecklingschef. 

– Under de åren Thomas arbetat hos oss har han bidragit till att stärka stödet till och dialogen med det lokala näringslivet och våra föreningar. Det har varit en stor förmån att få arbeta tillsammans med honom.

Rekryteringsarbetet kommer att påbörjas inom snar framtid. 

– Thomas har erbjudit sig att finnas med som en resurs tills en efterträdare är på plats och det är jag tacksam för, säger Carolina Leijonram.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: