Annons:

Sök

Annons:

Digert program på Kulturfreda´ i Vimmerby idag

Foto: Vimmerby Turistbyrå

Digert program på Kulturfreda´ i Vimmerby idag

Provsmaka föreningen Jasmines kulinariska delikatesser, beskåda knivtillverkning på stadsmuseet Näktergalen, se öppna dansklassen uppträda eller varför inte släktforska på biblioteket?

Annons:

För andra året i rad är det i dag dags för Kulturfreda´ i Vimmerby. Och det är ett digert program som kommuninvånarna och alla andra intresserade bjuds på – ett drygt 30-tal olika programpunkter på ett 15-tal olika platser.

– Vi har i flera år pratat om att anordna en Kulturfreda´ i Vimmerby, men det var först i fjol som vi kom till skott och började arbeta mer aktivt med det, berättar kommunen kultursamordnare Anna Olausson.

– Vi fick med oss föreningar, organisationer och andra enheter inom kommunen som ville haka på. Vår tanke har varit att samla många olika upplevelser till ett smörgåsbord, och ni kör vi igen. Kul med den härliga blandningen och att evenemangen är utspridda över hela dagen.

Vad är du själv mest nyfiken på?

– Det mesta. Jag hoppas att jag får tid att ge mig ut och uppleva många saker. Dansklassen på Kulturskolan ska bli kul i eftermiddag, säger Anna Olausson.

Det kompletta programmet för dagens Kulturfredá hittar du på Vimmerby kommuns hemsida.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: