Annons:

Sök

Annons:

Lokal mäklare vann flera topplistor – så mycket sålde hon för 2021

Edyta Hammar gläds över både nyrenoverade lokaler i Hultsfred och att ha vunnit topplistorna över flest rekommendationer, flest försäljningar och högst försäljningsvärde i Hultsfreds kommun 2021. Foto: Privat

Lokal mäklare vann flera topplistor – så mycket sålde hon för 2021

Edyta Hammar, mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby-Hultsfred, skördar nya framgångar. På nytt har hon vunnit topplistorna över flest rekommendationer, flest försäljningar och högst försäljningsvärde i Hultsfreds kommun 2021.

Annons:

I dagarna kom de årliga siffrorna från en av de jämförelsetjänster avseende mäklare som finns på nätet, Hittamäklare.se.

Det har kommit att höra till vanligheterna att hitta Edyta Hammar som segrare i topplistorna. Själv säger hon sig dock vara mer mån om att fortsätta få kundernas förtroende, än att placera sig högt på listor.

– Jag strävar inte efter att ta placeringar, utan försöker bara göra så gott jag kan hela tiden. Det som betyder mest för mig är att kunderna tycker att jag gör ett bra jobb och att jag fortsatt får deras förtroende, säger Edyta Hammar som driver Svensk Fastighetsförmedling på orterna Vimmerby, Hultsfred och Eksjö.

Sålt för 46 miljoner

Edyta Hammar har fått 134 omdömen från kunder, det placerar henne i topp på listan över flest rekommendationer. Hon vinner även listorna flest verifierade försäljningar och högst verifierat försäljningsvärde i Hultsfreds kommun under förra året, med 45 960 000 kronor.

Vad är det som driver dig?

–  Jag älskar att utvecklas, blickar hela tiden framåt och tänker att varje kund jag möter är unik. Även om jag gjort det här i 16 år är det första gången för kunden, så det är viktigt att man ser dem, är lyhörd och vägleder dem rätt i processen.

Renoverat Hultsfredskontoret

Den här utmärkelsen kommer i en spännande tid. Nyligen öppnade Hultsfredskontoret upp efter en renovering som gjorts lagom till Svensk Fastighetsförmedlings lansering av nytt varumärke och nya tjänster på sikt.

För ett år sedan köpte hon också till Vetlandaområdet och står nu redo att öppna upp kontor där.

– Det blir nästa steg i utvecklingen, jag öppnar upp så fort jag hittar en bra, lämplig lokal och medarbetare, säger Edyta Hammar.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagensvimmerby.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: