Annons:

Sök

Annons:

Björkbackens restaurang byter namn – satsar på underhållning

Kjell Karlsson och Micael Glennfalks gemensamma projekt kommer gå under namnet Björkbackens Kök & Scen. Foto: Jakob Karlsson

Björkbackens restaurang byter namn – satsar på underhållning

I samband med den nye arrendatorn Kjell Karlsson byter Björkbackens restaurang namn. I samband med ägarbytet inleder man också en nysatsning på underhållning.
– Vi startade upp som en nöjesrestaurang med show, musik och teater. Meningen är att vi ska tillbaka till det nu, säger Björkbackens Micael Glennfalk i ett pressmeddelande.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Björkbackens restaurangs nya namn blir Björkbackens Kök & Scen. I samband med att nye köksmästaren Kjell Karlsson övertar verksamheten kommer Björkbacken återigen satsa på med underhållning. 

Öppningen väntas ske runt den 1 december. 

– Nya namnet skapar förpliktelser; heter man Kök så måste det vara bra och heter man Scen så måste den också användas, säger Glennfalk.

"Ska rymma mycket annat"

Glennfalk vill återskapa den aktivitet som fanns när Björkbacken öppnades för cirka tio år sedan. Glennfalk skrev själv tre olika farser med sina karaktärer. Under tre år spelades de med fulla hus och lokala skådespelare som Tord Johansson, Jimmy Karlsson, Anders och Maja Enqvist och Niclas Grunden gjorde rollerna. 

– Det var fantastiskt roligt, publiken uppskattade teatern och vi ska fortsätta på den tråden. Men Björkbackens scen ska rymma mycket annat också, inte bara teater och musik. Vi hoppas kunna mixa; inte bara farser med lokala skådisar utan också turnerande komedier, stand up, musik och andra företeelser där en scen är nödvändig. Många gör bra arrangemang i Vimmerby idag. Vi hoppas kunna bredda utbudet för målgruppen 30 år och däröver.

 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: