Annons:

Sök

Annons:

IFK Västervik vinnare i målfest i Storebro: “Bara tacka och ta emot”

Anton Palmérs Storebro förlorade med 4–7 i ett riktigt målkalas hemma mot IFK Västervik. Foto: Ossian Mathiasson

IFK Västervik vinnare i målfest i Storebro: “Bara tacka och ta emot”

Det blev en riktigt målrik historia mellan Storebro IF och IFK Västervik i dag. Det sistnämnda laget vann med 7–4 efter att två hattrickhjältar klivit fram.

Annons:

IFK Västerviks Jakob Jonsson och Ali Sherif Ali visade var skåpet ska stå i 7–4-segern borta mot Storebro IF i division 5. Duon levererade varsitt hattrick efter lagkamraten Mergim Gurazius ledningsmål som kom tidigt i den första halvleken.

 IFK Västervik tog med sig tre poäng hem från Bruksvallen. 

– Det är helt bisarrt, jag vet inte vad jag ska säga. Vi får utdelning och de får utdelning, bara tacka och ta emot. Vi gör några riktiga klassmål, speciellt Jakob Jonsson med sina frisparksmål, säger IFK Västerviks huvudtränare Torleif Dunsäter och fortsätter:

 – Det är bara att njuta av segern och se fram emot nästa match. I dag är det inte den vackraste matchen, en krigarinsats och laginsats. Man får lägga till att vi hade massa sjukdomar. Vi hade ett par killar födda 2006 som gjorde riktigt bra insatser i dag.

"Ett mål jag inte kommer göra om"

För Storebro blev det två tvåmålsskyttar, nämligen Jonas Fors och Anton Palmér.

 – Snöplig förlust och jag tycker att det är en jämn tillställning. Båda lagen gör en bra match, men de är sjukt effektiva. En match där jag tycker att vi ska ta poäng så det är lite snopet, säger Anton Palmér, spelande tränare i Storebro.

Palmér väljer att lyfta fram hela laget och berättar att hans andra mål kom efter en riktig drömträff.

 – Rakt i krysset, ett mål jag inte kommer göra om. 

IFK Västervik klev upp på 15 poäng och slåss om uppflyttning till division 4. Storebro, som inte har vunnit på de fem senaste matcherna, står kvar på nio poäng. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: