Annons:

Sök

Annons:

Tidigare VIF-mittfältaren klar för konkurrenten:

Vladimir Radak, med ett förflutet i Vimmerby IF, är klar för Kisa BK. Foto: Ossian Mathiasson

Tidigare VIF-mittfältaren klar för konkurrenten: "På vår radar under flera år"

Vladimir Radak lämnade Vimmerby IF till förmån för Hemgårdarna BK i somras. Nu har mittfältaren kritat på för Vimmerbys kommande seriekonkurrent: Kisa BK. 

Annons:

Det var vid lunchtid på måndagen som Kisa BK gick ut med nyheten om att de plockar in Vladimir Radak från Hemgårdarna BK.

Den 20-årige Hultsfredskillen gick från Hultsfreds FK till Vimmerby IF inför säsongen 2021 och tillhörde VIF i ett och ett halvt år innan han flyttade till Linköping för studier och kritade på för Hemgårdarna. 

Nu har den tekniske mittfältaren gjort klart med en ny klubb till nästa säsong. Det blir ingen återkomst till Vimmerby, Hultsfred eller Lojal som han har tillhört tidigare utan han har kritat på för division 3-laget Kisa BK.

"Vladimir har varit på vår radar under flera år och det är otroligt kul att han nu väljer spel i den gula tröjan till nästa säsong. Radak är en spelare som passar in bra i vår trupp och är i rätt ålder för att fortsätta utvecklas i sin fotbollskarriär", skriver Kisa BK i en kommentar på sin hemsida. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: