Annons:

Sök

Annons:

SVIF RUSTAR – ÄNNU EN VIF-SPELARE KLAR

Anton Brorsson gör, precis som Niklas Gunnarsson, en övergång till Södra Vi IF. Foto: Ossian Mathiasson

SVIF RUSTAR – ÄNNU EN VIF-SPELARE KLAR

Södra Vi IF rustar ordentligt den här frimånaden. En tidig julklapp i form av Anton Brorsson presenteras för alla Södra Vi-supportrar.
– Södra Vi har något spännande på gång, säger han.

Annons:

Först Niklas Gunnarsson. Nu Anton Brorsson. Två spelare som var med och förde upp Vimmerby IF i division 3 har bestämt sig för spel i division 5 med Södra Vi IF. 

25-årige Anton Brorsson är därmed klar för en återkomst i moderklubben efter två säsonger i Vimmerby IF. Han presenteras som en julklapp till supportrarna på klubbens sociala medier.

– Jag tror att nästa säsong kommer bli rolig. Södra Vi har något spännande på gång. Sedan är det ett bra gäng i SVIF och det ska bli kul att hänga med dem igen, säger Anton Brorsson.

Nyligen presenterade även Södra Vi, som lär segla upp som en förhandsfavorit för en del i kampen om seriesegern, sin nya tränarduo i form av Michael Elmér och Ricky Gustafsson.

– Att Anton väljer att komma hem igen förstärker känslan av att Södra Vi har något spännande på gång. Med Antons höstsäsong i bagaget blir han en viktig kugge i vårt lagbygge, säger Södra Vi:s nya huvudtränare Michael Elmér.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: